Özel İdareden Bartınspor'a 90 bin TL'lik malzeme yardımı

İl Özel İdaresi, yeni sezon öncesi Bartınspor'a malzeme yardımında bulundu. Özel İdare bu kapsamda kulübe 90 bin TL'lik malzeme yardımı yaparken Bartın Valisi Nurtaç Arslan ve İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun malzemeleri Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan'a teslim etti.

Özel İdareden Bartınspor'a 90 bin TL'lik malzeme yardımı

 İl Özel İdaresi, yeni sezon öncesi Bartınspor’a malzeme yardımında bulundu. Özel İdare bu kapsamda kulübe 90 bin TL’lik malzeme yardımı yaparken Bartın Valisi Nurtaç Arslan ve İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun malzemeleri Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan’a teslim etti.

Dursun: “90 bin TL’lik bir ödenekle bu malzemeleri aldık”

 İl Genel Meclisindeki teslim töreninde Özel İdare olarak Bartınspor başta olmak üzere tüm amatör spor kulüplerine destek olduklarını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun “ Bütün spor branşlarında biz amatör spor kulüplerine destek vererek onların yanında olmaya devam ediyoruz. Bu sene aslında Bartınspor’un ödenekleri bitmişti. Ama sizin de desteğinizle ek bütçeden yine Bartınspor’umuza destek oluyoruz.  Geçen yıl Bartın Atatürk Stadyumunun skor bordunu yenilemiştik. İnşallah yeni sezonda yeni skor bord hayırlı olacak. Hepsi bize yazacak. Ayni yardımlarla almış olduğumuz yaklaşık 90 bin TL’lik bir ödenekle bu malzemeleri aldık. Bugün Bartınspor Başkanımız Serkan Yurtaçan’a ve yöneticilerimize teslim edeceğiz” dedi.

Arslan: “Bu yıl inşallah bir üst lige çıkarız”

Bartınspor ve diğer amatör spor kulüplerine İl Özel İdaresince destek olmaya çalıştıklarını belirten Bartın Valisi Nurtaç Arslan da “İl Özel İdaremizin görev alanı gerçekten çok geniş. Bu görevlerinden bir tanesi de Gençlik ve Spor Hizmetlerine de destek olmak. Bugün de aslında bu görevlerden birini gerçekleştirmiş oluyoruz. Bartınspor’umuza ve diğer amatör spor kulüplerimize de İl Özel İdaremizin elinden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bugün sağladığımız destek Bartınspor için güzel sonuçlar almalarına vesile olur ve bu yıl inşallah bir üst lige çıkarız. Bartınspor’umuza tekrar hayırlı olsun ve kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.  

Yurtaçan: “İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olur”

Bartınspor Yönetimi adına İl Özel İdaresine yardımları için teşekkür eden Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan ise  “Sayın Valimize ve İl Genel Meclisi Başkanımıza ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize desteklerinden dolayı yönetimimiz adına teşekkür ederim. İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olur” ifadelerinde bulundu.