Özdemir, yakın ve kolu'yu ziyaret etti

'7'den 77'ye herkesi spor yapmaya davet ediyorum'

Özdemir, yakın ve kolu'yu ziyaret etti

Muhammet Civan

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir 7’den 77’ye herkesi spor yapmaya davet etti. Özdemir, Boks Antrenörü Muhammet Ali Kolu ile emekli beden eğitimi öğretmeni Nergis Yakın’ ı boks antrenmanında ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir 7’den 77’ye herkesi spor yapmaya davet etti. Özdemir, Boks Antrenörü Muhammet Ali Kolu ile emekli beden eğitimi öğretmeni Nergis Yakın’ ı boks antrenmanında ziyaret etti. Özdemir ziyarette yaptığı konuşmada “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks salonunda 7’den 77’ye spor yapılabileceğinin örneğini yaşadık. Boks Antrenörümüz Muhammet Ali Kolu ile 73 yaşındaki emekli beden eğitimi öğretmeni Nergis Yakın’ı boks antrenmanında ziyaret ettik. Haftanın iki günü boks antrenmanı yapan Nergis hocamız sporun yaşı olmadığını, sağlıklı bir yaşam için her insanın spor yapması gerektiğini dile getirdi. Ruhsal ve bedensel sağlık yönünden, estetik yönden ve hayata uyum için spor gereklidir. Düzenli spor yapan insanlar ufak rahatsızlıklarında vücutlarını tanıdıkları için, rahatsızlıklarını daha kolay atlatabilirler. Spor vücudumuzdaki organlarımızın iş birliğini arttırır. Düzenli çalışmasını sağlar. Sporun yaşı yoktur, ama kişi yaşına göre, yapısına göre spor yapmalı, ne sıklıkta yapacağını iyi bilmeli bunu da bir uzmana danışarak yapmalıdır" dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ DE YAPIYORUZ”

Nergis Yakın ise “İlimize gözle görülür spor tesisleri kazandırdınız, artık spor için bahane üretilemez her alanda kullanabileceğimiz salonlarımız, yüzebileceğimiz havuzumuz, koşabileceğimiz sahalarımız var. Bizlere düşen bu tesisleri boş bırakmamak imkânımız varken değerlendirmek” ifadelerinde bulunurken Özdemir de “Nergis hocama düşüncelerini dile getirdiği için teşekkür ediyorum. Tesislerimiz 24 saat kullanıma açık. Gençlerimizi internet kafelerde, kahvehanelerde görmek yerine sanatsal, kültürel, sportif faaliyetlerimizde görmeyi hedefleyerek çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyor. Elimizden geleni de yapıyoruz. 7’den 77’ye herkesi spor yapmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.