Özdemir ailesi dualarla uğurlandı

Bartın'da Akmanlar mevkisinde otobüsün otomobiline çarpması sonucu eşiyle birlikte hayatını kaybeden 43 yaşındaki Komiser Yardımcısı Uğur Özdemir için Bartın Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Uğur Özdemir ve eşi Emine Özdemir'in cenazeleri tören sonrası toprağa verilmek üzere Bolu'nun Mudurnu ilçesine gönderildi.

Özdemir ailesi dualarla uğurlandı

Bartın’da dün  Akmanlar mevkisinde otobüsün otomobiline çarpması sonucu eşiyle birlikte hayatını 43 yaşındaki kaybeden Komiser Yardımcısı Uğur Özdemir için Bartın Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Bolu'daki teyzesinin cenazesine katılmak için dün yola çıkan, Bartın Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser yardımcısı Uğur Özdemir ve eşi Emine Özdemir'in bulunduğu otomobile, otobüs çarptı.

Kazada Uğur Özdemir, eşi Emine Özdemir ve otobüsün yedek sürücüsü yaşamını yitirdi. Uğur Özdemir'in cenazesi, bugün sabah saatlerinde Bartın Devlet Hastanesi'nin morgundan alınarak, sirenler eşliğinde Bartın Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi.

3 aydır Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Kemer Şehit Serkan Talan Polis Merkezi Amirliğinde görev yapan Özdemir için düzenlenen törene Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, meslektaşları ve yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törende, Uğur Özdemir'in özgeçmişi okundu.

İl Müftü Yardımcısı tarafından duaların okunması ve helallik alınmasının ardından Uğur Özdemir ve eşi Emine Özdemir’in cenazeleri, toprağa verilmek üzere Bolu’nun Mudurnu ilçesine gönderildi.

Komiser Yardımcısı Özdemir ve eşi Cuma namazına müteakip Pelitözü köyünde defnedilecek. 

Kaza güvenlik kamerasında yansıdı

Öte yandan Ankara’dan Bartın’a gelen ve son yolcularını da Çaycuma otogarında indiren yolcu otobüsünün yoldan çıkması ve sonrasında otomobille çarpışması, güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde, otobüsün yolda savrulduğu, karşı şeride geçerek, otomobile çarptıktan sonra devrildiği anlar yer aldı.

Başsağlığı mesajları

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’nce başsağlığı mesajı yayımlandı. Mesajda; “Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Kemer Şehit Serkan Talan Polis Merkezi Amirliğinde görevli, personelimiz Komiser Yardımcısı Uğur Özdemir ve eşi Emine Özdemir 23.09.2021 tarihinde saat 13.00 sıralarında Zonguldak yolu Akmanlar mevkiinde meydana gelen trafik kazası sonucu vefat etmişlerdir. İl Emniyet Müdürlüğümüz binası önünde düzenlenen resmi törenin ardından, merhum ve merhumenin cenazeleri Cuma namazına müteakip Bolu İli Mudurnu İlçesi Pelitözü köyünde defnedilecektir. Merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm teşkilatımıza başsağlığı dileriz” denildi.

Akın baş sağlığı diledi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da “Akmanlar rampasında Ankara-Bartın seferini yapan bir otobüs ile bir otomobilin yer aldığı trafik kazasında hayatını kaybeden Kemer Şehit Serkan Talan Polis Merkezi Amirliğinde görevli Komiser Yardımcımız Uğur Özdemir için Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldık. Kazada hayatını kaybeden Komiser Yardımcımıza ve vatandaşlarımıza yüce rabbimizden rahmet,  yaralananlara da acil şifalar temenni ediyorum. Emniyet Teşkilatımıza ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum” diyerek başsağlığı mesajını iletti.

Bartın Hergün Gazetesi olarak Uğur Özdemir ve Eşi Emine Özdemir’e Allah’tan rahmet, Özdemir ailesi ve İl Emniyet Müdürlüğümüze baş sağlığı diliyoruz.