OSB 2 milyon metrekareye yaklaştı!

Bartın OSB'ye ilave 5 bin yeni istihdam sağlayacak olan ilave alanla birlikte OSB'nin büyüklüğü 1 milyon 744 bin metrekareye ulaşacak. AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, kamulaştırma işlemleri ve yargı süreçleri tamamlanan 744 bin metrekare ilave alanda sanayi parsellerinin tahsislerinin devam ettiğini söyledi.

OSB 2 milyon metrekareye yaklaştı!

Bartın Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ilave alan çalışmalarında son aşamaya gelindiğini açıklayan AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, kamulaştırma işlemleri ve yargı süreçleri tamamlanan 744 bin metrekare ilave alanda sanayi parsellerinin tahsislerinin devam ettiğini söyledi.

Bartın OSB’ye ilave 5 bin yeni istihdam sağlayacak olan ilave alanla birlikte 2 milyon metrekareye yaklaşacak olan OSB’deki çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Milletvekili Tunç, “Bartın Organize Sanayi Bölgemizin ilave alan çalışmalarında son aşamaya geldik. Kamulaştırma işlemleri ve yargı süreçleri tamamlanan 744 bin metrekare ilave alanda sanayi parsellerinin tahsisleri devam ediyor. Bartın OSB’ye ilave 5 bin yeni istihdam sağlayacak olan ilave alanla birlikte OSB’nin büyüklüğü 1 milyon 744 bin metrekareye ulaşacak.  380 KV Trafo Merkezi, Yüksek Enerji Nakil Hattı, Atıksu arıtma, köprü, doğalgaz gibi önemli yatırımlarla geliştirdiğimiz Bartın Organize Sanayi Bölgesinde kapasite kullanımını iki kat artırdık. Organize Sanayi Bölgemize yakışacak yeni giriş kapısı da tamamlanmak üzere. Bartın’ımıza hayırlı olsun.” dedi.