Naci Yılmaz, ilk maçını aldı

Bartınspor 3 Bağlumspor 0

Naci Yılmaz,  ilk maçını aldı

Haber Merkezi

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden ve son 3 maçta kötü sonuçlar alan Bartınspor, 17.hafta kendi sahasında konuk ettiği Keçiören Bağlumspor karşısında, muhteşem bir futbol sergilerken rakibini 3-0 mağlup etti. Tecrübeli Teknik Direktör Naci Yılmaz’ı göreve getiren kırmızı-siyahlı ekip 3 maç sonra galibiyetle tanıştı.

Ligin ikinci yarısına aldığı başarısız sonuçlarla giren Bartınspor, yeni Teknik Direktör Naci Yılmaz ile  çıktığı 17.hafta maçında kendi sahasında karşılaştığı Keçiören Belediyesi Bağlumspor’u dağıttı. 90 dakika müthiş bir futbol ortaya koyan Naci Yılmaz’ın takımı  Ufuk Koç, Ümit Kocabaş ve Lungelo’nun golleriyle sonuca gitti. Bartınspor, geçen hafta 7 gün içerisinde deplasmanda Bağcılarspor ve Pursaklar Belediyespor’la oynadığı maçtan yenilgi ile ayrıldı. Bartınspor  17.hafta kendi sahasında Keçiören Belediyesi Bağlumspor’la karşı karşıya geldi.  Yeşil-Sarılı takım, Naci Yılmaz yönetiminde ilk maçına çıkan rakibi karşısında  90 dakika hiçbir varlık göstermedi Zirveyi kovalayan Bağlum karşısında etkili bir oyun sergileyen Bartınspor, ağır zeminde 90 dakika oyunun kontrolünü elinde bulundurdu. Oyunun ilk çeyreğinde iki taraf da rakip kalede çok fazla etkili olamadı. Bartınspor’un topa daha çok sahip olmaya çalıştığı, Bağlumspor’un kendi alanında kaptığı toplarla ani kontrataklarla gol aradığı maçın ilk tehlikeli atağı 26.dakika da gerçekleşti.26.dakikada  Uğur Yılmaz‘ın ortasında Ufuk kafayı vurdu ama Hasan Emre  topu kornere çeldi.

İLK YARI 1-0 BARTINSPOR’UN ÜSTÜNLÜĞÜYLE BİTTİ

Uğur Ylmaz'ın  kullandığı serbest atışında Ufuk Koç ceza sahası içerisinde topla buluştu. Ufuk son vuruşu iyi yapamadı.  38’de Uğur’un ara pasında  topla buluşan Ümit Kocabaş ceza çizgisi üzerinden yerden şut denemesi Hasan Emre’de kaldı. İlk yarıda Bartınspor 3, Bağlumspor 2 kez gole çok yaklaştı. Devre biterken Bartınspor’dan Ufuk Koç Luganın ortasında topla buluştu ve topu ağlara gönderip takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı 1-0 Bartınspor’un üstünlüğüyle bitti. İlk yarının son bölümünde rakibine sert bir müdahalede bulunan Emrehan Koşmaz ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

89’DA BARTINSPOR’UN ÜÇÜNCÜ GOLÜ GELDİ

İkinci yarıya etkili başlayan Bartınspor üst üste ataklar geliştirdi. Oyunu tamamen rakip yarı alana yıkan kırmızı-siyahlı ekip, 49.dakikada Lungelo’nın ortasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Ümit’in plase meşin yuvarlar ağlarla buluştu: 2-0.  56.dakikada Ufuk’un pasıyla ceza yayına yakın bir noktada topla buluşan Lungelo’ın plase vuruşunda top yandan autta çıktı.59’da Uğur’un pasında topla buluşan Ahmet’in şutunda, kaleci Hasan Emre son anda kornere çeldi.60’da Ahmet’in kullandığı kornerde  Ömer Can kafayı vurdu ama Hasan Emre kornere çeldi. 64.dakikada Ümit’in pasında topla buluşan  Lungelo’nın şutunda kaleci Hasan Emre son anda kale çizgisinden çıkarttı. 69.dakikada Ömer Can, ceza sahsında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ömer Can son vuruşunda etkisiz kaldı. 80’de Ahmet sağ çaprazdan vurdu top direkten döndü.87’de Ömer Can yüzde yüzlük golü atamadı. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Hasan Emre son anda topa sahip oldu.89’da Bartınspor’un üçüncü golü geldi. Lungelo ceza sahası içerisinde topla buluştu ve klas vuruşla  topu filelere göndererek skoru   belirledi:3-0.

ÜÇ İSME İLK 11’DE YER VERMEDİ

Hafta ortasında takımın başına teknik direktör olarak getirilen Naci Yılmaz 3 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı. Naci Yılmaz yönetimindeki Bartınspor, haftalar sonra kendi sahasında karşılaştığı Bağlumspor'u 3-0 yenerek galibiyet hasretine son verdi. Özellikle yeni transfer Ufuk Koç ileri uçta müthiş  bir performans gösterdi. Maçın son bölümünde sol tarafta oynayan Ufuk Koç açık alanda da yeteneklerini sergiledi. Yeni transferler , Oğuzcan Genç ve Abdurrahim Dağ müthiş bir oyun sergiledi. Ömer Can, Ufuk Koç, Ahmet Arslan ve Lungelo ile net fırsatlar kaçtı. Bartınspor 90 dakika rakibinden üstün bir oyun ortaya koydu. Kırmızı-Siyahlı ekibin savunma oyuncuları maç boyunca hata yapmadı. Orta alanda Oğuzcan- Ümit- Uğur üçlüsü mükemmel bir performans gösterdi. Bartınspor’un yeni teknik direktörü Naci Yılmaz, son oynanan Pursaklar Belediyespor maçı kadrosundan  orta saha oyuncuları  Caner Colak, Utku Demirel ve savunmanın solunda oynayan Burak Gençbay’ı kulübede oturturdu. Tecrübeli teknik adam, Bağlum karşısında sahaya yeni transferler Oğuzcan Genç, Ufuk Koç ve Abdurrahim Dağ’ı ilk 11’de sahaya sürdü. Ufuk Koç’un ileri uçta rakip savunma oyuncularını dağıtırken, tribünde seyirciden de alkış aldı. Ufuk’un bu kadar kısa sürede bu kadar katkıyı kimse tahmin edemezdi. Naci Yılmaz’ın elinde sihirli değnek olsa ancak bu kadar değişim yaratırdı. Takım başına 5 gün önce gelen Naci Yılmaz kısa sürede takımı toparlayarak  Bağlum karşısına çıktı. Bu kadar kısa sürede takım 90 dakika canla başla mücadele ederek sahadan 3-0’lık skorla ayrıldı. İkinci yarıya kötü sonuçlar alarak başlayan Bartınspor nihayet hırslı ve istekli oyunuyla Bağlum karşısında  sahadan net skorla ayrıldı. Bağlum karşısında alınan faklı galibiyet bu oynama iştahını daha da ileriye taşıyacaktır.