Muhtarın telefonları hiç susmuyor

Çıkan haberlerin ardından arayandan geçilmiyor

Muhtarın telefonları hiç susmuyor

Bugüne kadar Korona vakasının görülmediği Bartın'ın Amasra ilçesine bağlı Aliobası köyü çıkan haberlerin ardından tüm Türkiye’de ünlü oldu.
Tüm haber kanalları Aliobası köyünden bahsedince köye olan ilgi oldukça arttı. 
Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen telefonların hiç susmadığını belirten Köy muhtarı Ramazan Tığ, Çıkan haberler sonrası Türkiye'nin her ilinden arsa soran olduğunu ve köyde yetişen organik ürünlere talebin arttığını söyledi.
Telefonum hiç susmuyor
Şimdiye kadar korona vakasının görülmediği köy olarak herkesin dikkatini çektiğini belirten Muhtar Tığ, “Bizleri birçok ilde arayanlar oldu. Arayanlardan arsa talep eden, bunu nasıl başardığımız merak edenler oldu. Her gün bizden doğal bal ve dut pekmezi istiyorlar. Talep oldukça fazla ve çok sayıda sipariş aldık. Bizler organik ürünlerimize güveniyoruz" dedi.
Aliobası köyünde vatandaşlar maske ve mesafe kurallarına dikkat ederken Muhtar Ramazan Tığ, tedbirlere uyulması konusunda işi sıkı tutuyor. 

Haberlerin ardından bir çok programda canlı yayına katılan köy muhtarı Ramazan Tığ, Aliobası köyünün artık Tüm Türkiye'de tanınan bir köy haline geldiğini söyledi.