Müdürler Kurulu toplandı

Bartın Valisi Sinan Güner, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Müdürler Kurulu toplantısına katıldı.

Müdürler Kurulu toplandı

Bartın Valisi Sinan Güner, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Müdürler Kurulu toplantısına katıldı.  Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, ilçe milli eğitim müdürleri, il milli eğitim müdür yardımcıları ile şube müdürleri ve tüm merkez ilçe okul müdürleri katılım sağladı. Toplantıda, eğitimdeki en önemli paydaşlar olan öğretmen, veli ve okul idaresinin iş birliği içerisindeki çalışmalarının öğrencilere sunacağı olumlu katkılardan bahseden Vali Güner, Milli Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde İlimiz eğitimine katkı da bulunacak her türlü desteği sağlamaktan mutluluk duyacağını ifade ederek, 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi için başarı dileklerini iletti.

Acar: “Okul müdürlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum”

İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar da “2021-2022 eğitim öğretim yılı 2. Dönem müdürler kurulu toplantımızı, eğitim ve eğitim camiası için her zaman gereğinin fazlasını yapan ve çok kıymetli vakitlerini bizler için ayıran Sayın Valimiz Sinan Güner'in katılımları ile gerçekleştirdik. İlimiz eğitim öğretim faaliyetleri açısından önemli konulara değinerek okul müdürlerimizi aydınlatan Sayın Valimiz Sinan Güner'e katılımları ile bizleri onurlandırdığı için şahsım ve kurumum adına şükranlarımı arz ediyor, okul müdürlerimize çalışmalarında kolaylık ve başarı diliyorum” ifadelerinde bulundu.