Modafen deplasmanında fark

Sahadan 4-0 mağlup ayrıldı

Modafen deplasmanında fark

Haber Merkezi

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Bartınspor, ligin 18.haftasında deplasmanda lider Modafenspor’la karşılaştı. 11 Şubat Cumartesi günü Çekmeköy Alemdağ Stadı’nda Modafenspor ile Bartınspor arasında saat 14.00’de başlayan mücadelede İstanbul’da yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız takıma büyük destek verdi. Modafen her iki yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı ve gruptaki liderliğini sürdürdü.

 Bartınspor 18.hafta deplasmanda grupta liderliğini sürdüren Modafenspor’a konuk oldu. 11 Şubat Cumartesi günü Çekmekör Alemdağ Stadı’nda Modefnspor ile Bartınspor karşı karşıya  geldi. İki ekip arasında oynanan karşılaşmayı Kırıkkale Bölgesi hakemlerinden Dursun Can yönetti.. Karşılaşmada yardımcı hakemlik görevini Ankara Bölgesi hakemlerinden Sevda Çayan ve Oğuzhan Yılmaz yaptı. Modafen ile Bartınspor arasındaki karşılaşmada ise yine Ankara Bölgesi hakemlerinden Şehmus Ünverdi dördüncü hakemlik  görevinde bulundu. Saat 14.00’de başlayan maçı İstanbul’da yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız izleyerek tribünde takımına 90 dakika büyük destek verdi. Seyirci desteğini alarak maça etkili başlayan Bartınspor ilk çeyrekte rakibiyle başa baş bir mücadele sergiledi. İlk çeyreğin ardından oyuna ağırlığını koyan ev sahibi ekip  rakip yarı alanda daha fazla topla oynadı. Saha avantajını da iyi kullanan Modafenspor geliştirilen ataklarda bol pozisyon üretti. Müthiş bir çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısı  41.dakikada Sergen Çaça’nın attığı golle Modefen’in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARIYA 1-0 AVANTAJLA BAŞLADI

Karşılamanın ikinci yarısına 1-0’lık skor avantajıyla başlayan Modafdenspor  temsilcimiz karşısında  etkili ve atak bir oyun ortaya koydu. İkinci yarının ilk dakikalarında orta saha üstünlüğünü eline alan Modafenspor üretken bir oyun sergiledi. Oyunun her alanını etkili kullanan ev sahibi ekip bol pozisyon üretti. Maçın 60’ıncı dakikasında Volkan Sipahi’nin yerine oyuna giren Ahmet Şen, oyuna girdikten  3 dakika sonra Bartınspor filelerini havalandırdı: 2-0. Bartınspor karşısında 2-0’lık skor avantajını yakalayan ev sahibi ekip oyunun kontrolünü de tamamen eline geçirdi. Üst üste geliştirilen ataklarda  rakip kalede tehlikeli olan Modafenspor günün başarılı ismi Sergen Çaça’nın attığı golle skoru  3-0 yaptı. Bartınspor’un etkisiz oyunu karşısında rakip kalede etkili olan Modafen 82’de Mehmet Şen kendisinin ikinci  golünü kaydetti ve skoru 4-0 yaptı. Kalan dakikalarda iki ekipte girilen pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşma Modafenspor’un 4-0 üstünlüğüyle sona erdi. Modefen aldığı bu galibiyetle  puanını 42’ye yükseltti ve haftayı lider tamamladı. Bartınspor 18.hafta deplasmanda aldığı ağır yenilgi ile 24 puanda kaldı.

4-0’LIK SKOR  ŞAŞIRTTI

 İkinci yarı etkili oyununu sürdüren ve rakip fileleri 3 kez daha havalandıran   Modafen  karşılaşmadan 4-0 galip ayrılırken gruptaki liderliğini de devam ettirdi.  Geçen hafta kendi sahasında Keçiören Bağlumspor karşısında müthiş bir oyun sergileyerek karşılaşmayı 3-0 kazanan kırmızı-siyahlı ekip, İstanbul deplasmanında Modafen karşısında etkisiz bir oyun sergilemesi şaşırttı. Bir hafta önce sahada rakibine pozisyon vermeyen Bartınspor, deplasmanda Modafen karşısında aldığı 4-0’lık farklı mağlubiyet  camiayı ve taraftarı üzdü. Geçen hafta yeni teknik direktör Naci Yılmaz ile çıktığı Bağlumspor karşısında olağan üstü bir oyun sergileyen Bartınspor, Modefen karşısında  hiçbir varlık gösteremeyerek sahadan 4-0 yenilgi ile ayrıldı. Modefenspor karşısında 4-0 mağlup ayrılan Bartınspor ligin 19.haftasında kendi sahasında Zeytinburnu 1957 takımı konuk edecek.