MHP'den kutlama mesajları

48 yılı geride bıraktı

MHP'den kutlama mesajları

Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, MHP’nin kuruluşunun 48. Yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, MHP’nin kuruluşunun 48. Yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. İl Başkanı Özçelik mesajında “48 yıllık tarihi boyunca çizgisinde tek kırıklık olmayan bir siyasi teşekkül olmanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yine bu vesileyle; vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin kardeşliği, arsızlığın, hırsızlığın, soygun ve talanın son bulması namına hassasiyet gösteren, geceleri uykusu kaçan herkesi kutlu yolculuğun kutlu yolcuları arasına katılmaya, Üç Hilalin ışığında aynı ülküye birlikte ulaşmaya davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Partimizin Kurucu Genel Başkanı, Değerli Dava Adamı merhum Alparslan Türkeş Bey başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün büyüklerimizi rahmetle, minnetle anıyor, manevi hatıraları önünde saygı ile eğiliyorum; ruhları şad olsun” dedi.

DEMİR: “CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM”

MHP’nin 48. Yılını canı gönülden tebrik eden MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ise “Milliyetçi Hareket Partisi, Türk Milletinin geleceğine ümitle bakmak isteyen herkesin umut kaynağı, geleceğinden endişe edenlerin sığınağı haline gelmişse, bu kırk altı yıl içerisinde harekete gönül vermiş, omuz vermiş, emek vermiş ve elbette ki öncelikle can vererek şehit olmuş aziz kahramanların eseridir. Bu hedefe ulaşmak; öncelikle kurucu dava büyüklerimize olan gönül borcumuzu ödemektir. Sonra aziz milletimize layık olduğu refah ve huzuru, kutlu devletimize ise ihtiyacı olan gerçek bağımsızlık ve liderliği sağlamak vazgeçilmez inancımızdır. Teşkilatlarımızla istişare içerisinde disiplinli bir şekilde yolumuzu yürüyecek, başarılı olacağız. Bu kutlu yolculuğun 48.Yılını canı gönülden tebrik ediyor, tüm teşkilatlarımıza başarılarının devamını diliyorum Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene” şeklinde konuştu.

AKMAZ: “MUTLUYUZ, KIVANÇLIYIZ”

MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz da mutlu ve kıvançlı olduklarını kaydederek “Bugün partimizin 48. kuruluş yıl dönümünü idrak ediyoruz. Mutluyuz, kıvançlıyız. Sevdalısı olduğumuz büyük Türk Milletinin tarihi Türk milliyetçiliği düşüncesini bir siyasi proje haline getirerek, siyasi imtihan sahasına çıkışımızın üzerinden kırk altı yıl geçmiştir. Maziden atiye giden onurlu ve ilkeli yürüyüşün son yüzyılında söz sahibi olmuş Türk milliyetçilerinin ve son kırk altı yılına damgasını vurmuş Milliyetçi Hareket Partisi’nin öncelikli mücadele maksadı ve varlık nedeni, Türk milletinin var olma mücadelesinde milli bekanın kopartılmadan devamını sağlamaktır. Bu duygu ve düşünceler ile davamız yolunda şehit olan ülkücüler başta olmak üzere, Başbuğumuz Alparslan Türkeş, parti kuruluşunda yer alan rahmetli ülküdaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken, tüm ülkücü camiamıza da saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.