MESO'den mesleki eğitime destek

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası (MESO) mesleki eğitime destek olmak amacıyla Bartın Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi'ne elektrik malzemeleri hediye etti.

MESO'den mesleki eğitime destek

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası (MESO) mesleki eğitime destek olmak amacıyla Bartın Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi’ne elektrik malzemeleri hediye etti. Eğitime merkezine eğitim amaçlı hediye edilen elektrik malzemelerinde Netalsan Firmasından sağladıklarını ifade eden Bartın MESO Başkanı Yılmaz Akdeniz “Sektöründeki faaliyetlerine 1989 yılında başlayan bina iletişim sistemleri ve sensörlü aydınlatma armatürleri üzerine ürünlerinin Ar-Ge’si, tasarımı ve üretiminin tamamını kendi bünyesinde yapan nadir firmalardan biri olan Türkiye geneline yayılmış satış ve servis ağı, Ar-Ge’ye verdiği önem ve bina elektroniği alanındaki deneyimi sayesinde bugün Türkiye’nin sektöründeki lider firmalarından biri haline gelmiş yenilikçi ve öncü yapısıyla yurtdışına ihraç yapan ve markasıyla tercih edilen ve %100 yerli kaynak kullanarak kaliteli ürün ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmekte olan Netalsan firması ile Bartın Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi’ne eğitim amaçlı elektrik malzemeleri verilmesi noktasında görüşmelerimiz oldu. Yaptığımız bu görüşmeler ve gayretlerimiz sonucunda Bartın Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi’ne Netalsan Firmasından istediğimiz eğitim amaçlı elektrik malzemeleri hediye edilmiştir. Mesleki Eğitim Merkezi’ne yapılan eğitim amaçlı verilen malzemeleri gönderen Netelsan fabrikası sahibi Necmettin Uzun Bey’e, Netelsan firması genel müdürü Yasemin Akpınar Hanım’a çok teşekkür ederiz” dedi.

“Mesleki eğitime önem veriyoruz”

Oda olarak msleki eğitime önem verdiklerini kaydeden Akdeniz, “Mesleki Eğitim Merkezi müdürü Sayın Durak Doğan, müdür yardımcısı İsmail Altunnar ve Elektrik Elektronik alan şefi İlkay Başoğlu okulumuza yapılan eğitim amaçlı elektrik malzemeleri verilmesi noktasında Netelsan firması yetkililerine ve Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası olarak bizlere çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler. Oda Başkanı olarak ise okul ile odamız arasında yapacağımız çeşitli projeler, fuar gezileri, fabrika gezisi, seminerler ve mesleki eğitim çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Oda olarak msleki eğitime önem verdiğimizi ve eğitime her zaman verdiğimiz destekleri cihaz ve ekipman desteği olarak da vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.