Mescier'den Bartınspor'a destek

Bartınspor Kulübü Başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu, demir çelikte Bartın'ın ve Türkiye'nin en büyük ihracat firmalarından olan Mescier'i ziyaret etti. Sohbet havasındaki ziyarette Mescier, her yıl olduğu gibi önümüzdeki sezon için de Bartınspor'a destek sözü verirken Başkan Fırıncıoğlu, Mehmet Mescier'e adının yazılı olduğu 74 numaralı forma hediye etti.

Mescier'den Bartınspor'a destek

Bartınspor Kulübü Başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu, demir çelikte Bartın’ın ve Türkiye’nin en büyük ihracat firmalarından olan Mescier’i ziyaret etti. Başkan Yardımcıları Talha Gizli Ve Serkanyurtaçanla, Futbol Şube Sorumlusu Murat Karaman’ın da yer aldığı ziyarette Mescier, her yıl olduğu gibi önümüzdeki sezon için de Bartınspor’a destek sözü verdi.  Bartın’da kendi iş faaliyetlerinin dışında birçok sosyal, kültürel aktivite ve organizasyonlara da önemli ölçüde destek olduklarını ifade eden Mehmet Mescier, her zaman Bartın için katkı sağlamaya hazır olduklarını, büyümeye yönelik yatırımlarının sürdüğünü, her zaman Karabük ve Bartın’da sosyal sorumluluk projeleri ve spor faaliyetlerine destek olduklarını belirtti.

Mescier’in Bartın’a ve Bartınspor’a daima destek olduğunu dile getiren Başkan Fahrettin Fırıncıoğlu da Mehmet Mescier’e bu destekleri için teşekkür etti. Fırıncıoğlu ziyarette Mehmet Mescier’e adının yazılı olduğu 74 numaralı forma da hediye etti.