Mekeç 'Saadet iktidarında kurtulacağız'

Saadet Partisi Bartın Aralık Ayı İl Divan Toplantısı'nda konuşan Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, 'Ülkemizde sorun, kaynaklarda değil kaynakların adil paylaşılmamasındadır. Saadet Partisi iktidarında uygulanacak prensip, 'adil bölüşüm acil paylaşım' olacaktır' dedi.

Mekeç 'Saadet iktidarında kurtulacağız'

Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı Aralık Ayı İl Divan Toplantısı yoğun katılım altında tamamlandı. Programa GİK Üyesi İbrahim Veli, GİK Üyesi Talat Gizli, İl Başkanı Mücahit Mekeç, İlçe ve Belde Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları, Mahalle ve Köy Temsilcileri katıldı. Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, toplantıdaki konuşmasında Türkiye’nin hemen her anlamda zorlu bir yılı geride bıraktığını belirtirken özetle şunları söyledi:
“Maalesef 2021, hem dünya genelinde hem de ülkemiz özelinde çok da iyi hatırlayamayacağımız bir yıl olarak tarihe geçti. 2022, 2021'in telafisi olacak güzellikte bereketli bir yıl olur inşallah.

“Saadet iktidarında kurtulacağız”

2021’den geriye kalan yüksek enflasyon, hayat pahalılığı ve işsizlik, TL'nin değer kaybı, geçim sıkıntısı ve tüm bunlara bağlı olarak öngörülemezlik dönemi olarak insanımızın canını yakmaya devam ediyor. Kararlıyız ve inanıyoruz ki ülke olarak Saadet iktidarına kavuşacak ve içine sürüklendiğimiz bugünkü badirelerden süratle kurtulacağız.

“Sorun kaynakların adil paylaşılmaması”

Ekonomide başarı; ölçü ve mizanı korumaktan geçer. Ölçü ve mizanı korumak 'adil' bölüşmektir. Maalesef uygulanan ekonomik sistem adil bölüşümden uzaktır. Ülkemizde sorun, kaynaklarda değil kaynakların adil paylaşılmamasındadır.

Zam demiyorlar, fiyat güncellemesi diyorlar. Ekonomik kriz değil, ekonomik kurtuluş savaşı verdiklerini ifade ediyorlar. Saray değil, külliye de oturuyorlar. Bir de fetvalarla bunları kapatmaya çalışıyorlar. Saadet Partisi iktidarında uygulanacak prensip, ‘adil bölüşüm acil paylaşım’ olacaktır.”