Meclis Çalışma ve Yatırım Programını görüşmeye başladı

İl Genel Meclisi Kasım gündemini görüşmeye devam ediyor. İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun başkanlığında toplanan Meclis Üyeleri, gündemin 13'üncü toplantısında 2021 Mali Yılı Çalışma ve Yatırım Programının görüşmelerine başladı.

Meclis Çalışma ve Yatırım Programını görüşmeye başladı

İl Genel Meclisi Kasım gündemini görüşmeye devam ediyor. İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun başkanlığında toplanan Meclis Üyeleri, gündemin 13’üncü toplantısında 2021 Mali Yılı Çalışma ve Yatırım Programının görüşmelerine başladı. Başkan Dursun, Kasım ayı toplantılarının 5. Gününde başlayan Performans Planının genel görüşmelerinin tamamlanarak 65 milyon olarak karara bağlandığını söyledi. Dursun, 9 ihtisas komisyonuna havalesi yapılmış olan Çalışma ve Yatırım Programıyla ilgili dosyaların Meclis Başkanlığına ulaşmasıyla birlikte komisyon raporlarının mecliste okunmasının ardından tüm komisyonların ortak karıyla 2021 Mali Yılı Çalışma Ve Yatırım Programının da Performans Planının görüşmelerindeki usule uyularak mecliste yapılacak olan çalışmalarının genel görüşmeler çerçevesinde devam edeceğini kaydetti.

“65 milyon TL Bartın için önemli bir rakam”

Performans planının doğru bir çerçeveye oturtulduğunu ifade eden Kenan Dursun, “Performans Planının genel görüşmeleri esnasında göstermiş oldukları gayret ve performanslarından dolayı da tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum.  Performans planının doğru bir çerçeveye oturtulmuş olmasının bundan sonra yapılacak olan çalışmaların ana başlığı olacaktır. Performans planıyla belirlenen 65 Milyon TL’nin Bartın ölçeğindeki bir il için önemli bir rakam. Tüm meclis üyelerimiz ile birlikte duyduğumuz ortak bir heyecanla bütün kesimleri kucaklayan Bartın’ın büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacak çalışmayı ortaya koyarak bu anlayış ile 5. Günün sonunda 2021 Mali Yılı Çalışma ve Yatırım Programının görüşmeleri tamamlanacak ve karara bağlanacak.   Bu süre içerisinde yine tüm meclis üyelerinin büyük bir gayret içerisinde olacaklarından hiç şüphem yok.  7. Dönem Meclisi olarak her zaman  büyük hedeflere koştuk. Bundan sonrada aynı hedeflere koşmaya devam edeceğiz.  Yapılacak olan çalışmalarda herkese başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.