Madencilerle yer altında iftar yaptılar

Bartın Valisi Sinan Güner, Ramazan dolayısıyla Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesinde çalışan madencilerle yer altında iftarda bir araya geldi. İftara Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz ve AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı da katıldı.

Madencilerle yer altında iftar yaptılar

Bartın Valisi Sinan Güner, Ramazan dolayısıyla Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesinde çalışan madencilerle yer altında iftarda bir araya geldi. Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz ve AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı’nın da katıldığı iftarda Vali Güner, yerin metrelerce altında, alınteri dökerek emek mücadelesi veren madencilere kazasız belasız hayırlı çalışmalar diledi.

Kalaycı: “Madenlerimiz bölgemiz için çok önemli”

Eksi 250 metrede işçilerle aynı sofrayı paylaşan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı da “Taşkömürü madenlerimiz bölgemiz için çok önemli. Uzun yıllar bölgenin ekonomisine yön veren maden ocaklarımızda çalışan maden emekçilerimizin iftar sonralarına misafir olduk. Bizleri bu manalı iftar sofrasında misafir ettikleri için hepsine teşekkür ederiz. Maden işçilerimiz bir yandan ülke ekonomisine katkı sağlarken, bir yandan da yerin metrelerce altında ibadetlerini aksatmadan yapmaya çalışıyor. Bu yüzden kazandıkları para analarının ak sütü gibi helaldir. Yüce Allah’ımız hepsine buradan kazasız bir şekilde emekli olmayı nasip etsin. Memleketimize ve ülkemize de huzur, mutluluk ve istikrar nasip etsin” dedi.