Kurucaşile Kaymakamından hasta ve yaşlılara ev ziyareti

Kurucaşile Kaymakamı Bayram Köse, ilçedeki Kapısuyu, Demirci, Hacı, Şeyhler, Yeniköy, Kanatlı, Meydan, Curunlu ve Karaman Köylerindeki hasta ve yaşlıları evinde ziyaret ederek, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Kaymakam Köse, Kanatlı Köyündeki Kıbrıs Gazisi Raşit Özdoğan'a da ziyarette bulundu.

Kurucaşile Kaymakamından hasta ve yaşlılara ev ziyareti

Kurucaşile Kaymakamı Bayram Köse, ilçedeki Kapısuyu, Demirci, Hacı, Şeyhler, Yeniköy, Kanatlı, Meydan, Curunlu ve Karaman Köylerindeki hasta ve yaşlıları evinde ziyaret etti. Evde bakım gören hasta ve yaşlılara bir anlamda vefa ziyaretinde bulunan Kaymakam Köse onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Köse ev ziyaretleri esnasında Kanatlı Köyündeki  Kıbrıs Gazisi Raşit Özdoğan’ı da unutmadı. Türk milletinin şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükran borçlu olduğunu ifade eden Bayram Köse, Kıbrıs Gazisiyle bir süre sohbet etti ve onun taleplerini dinlemedi de ihmal etmedi.

İlçedeki yeni halk eğitim merkezi binasını inceledi

Bayram Köse aynı zamanda ilçede bulunan Kirlikmüslimhoca Köyünü de ziyaret ederek Merkez Ömerler Mahallesi ve Kirlikmüslimhoca Köyü sınırlarını birleştirmesi planlanan yolu yerinde inceledi. Köse, Ömerler Köyünde de  vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akdoğan’la ilçede tadilatı devam eden yeni halk eğitim merkezi binasını da ziyaret eden Köse, binada incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İlçe Trafik Komisyonu da toplandı

İlçe Trafik Komisyonu toplantısı ise yine Kaymakam Bayram Köse başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Emniyet Amiri , İlçe Jandarma Komutan Vekili, İlçe Belediye Başkan Vekili, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve ilgili temsilciler katıldı. Toplantıda olası trafik kazalarının önlenmesi için tehlike arz eden yerlere işaret levhaları ve bariyerlerin konulması, şerit çizgilerinin kontrolü, okul girişleri ve yaya geçitleri işaretlemelerinin yenilenmesi, ilçe merkezinde park yasağı bulunan alanlara duba ve uyarıcı levhaların konulması, yolcu ve yük taşımacılığı yapan taşıtların belirlenen yerlerden hareketinin sağlanması, ilçede okul öğrencilerine yönelik temel trafik kuralları eğitimi için eğitim parkı yapılması, yaya ve araç yoğunluğun yaşandığı günlerde ilçe trafiğini rahatlatacak ek tedbirler görüşüldü.