Kurtkaya 'Ülkemizin vazgeçilmezi olacağız'

Partisinin kuruluşunun 1. Yılı dolayısıyla açıklama yapan Gelecek Partisi İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya 'Gelecek Partisi bugünü inançla inşa etmek ve yarınlara umutla bakmak için milletimizle ele ele yola çıkmanın adıdır. Biz Türkiye Cumhuriyetinin vazgeçilmezi olacağız' dedi.

Kurtkaya 'Ülkemizin vazgeçilmezi olacağız'

Gelecek Partisi İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, partisinin kuruluşunun 1. Yılı dolayısıyla açıklama yaptı. Gelecek Partisinin Türkiye Cumhuriyetinin vazgeçilmezi olacağını ifade eden Kurtkaya “Biz 152 cesur yürekli insan ile Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun etrafında toplanarak Milletimizin isteklerini, Milletimizin taleplerini, milletimizin beklentilerini karşılamak üzere Gelecek Partisini kurduk. Gelecek Partisi bugünü inançla inşa etmek ve yarınlara umutla bakmak için milletimizle ele ele yola çıkmanın adıdır.
Biz Türkiye Cumhuriyetinin vazgeçilmezi olacağız. Biz millet menfaatleri doğrultusunda  Genel Başkanımızın liderliğinde devlet nasıl yönetilir, devlet adamlığı nasıl olur onu göstereceğiz. Bugün milletimizin ortak kaygıları terörden kurtulmak, terörün ülkemize verdiği zararların hesabını sormak, ülkemizin dış politikasını yürütemeyip önüne gelene irili ufaklı ülkemizin tehdit edilmesini engellemek ve buna sebep olanlara hesap sormak, bu ülkenin ekonomisini yanlış yönetip neredeyse batma seviyesine getirenler ve  bu ekonomi üzerinden bu yüce Milleti tehdit edenlerden hesap sormak. Kısacası Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi "Egemenlik Kayıtsız şartsız Milletindir" ilkesinden hareket ederek Milletin değer verdiği tüm manevi ve milli duygulara önem gösteren bir parti olacağız ve bu Milletin kalbinden. Milletin güvendiği gurur duyduğu, cesaret bulduğu, Milletimizin ihtiyaç duyduğu kanı pompalamaya devam edeceğiz” dedi.

“Ülkemizin gerçekleri ile siyaset yapacağız”

Türkiye’nin gerçekleri ile siyaset yapacaklarını kaydeden Kurtkaya “Yalanlarla, hayallerle siyaset yapmaya değil. Ülkemizin gerçekleri ile siyaset yapacağız, kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylendiği gibi "Yurtta sulh, Cihanda sulh"  Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu etrafında 152 cesur yürekli insanla birlikte korkmayacağız dedik, susmayacağız dedik, yılmayacağız dedik. Biz gerçekleri doğruları söylemeye devam edeceğiz dedik, biz Milletin sesi nefesi olacağız” dedik. Bugün kuruluşumuzun 1. Yılını tamamlıyoruz. Kuramaz dediler kurduk. Teşkilatlanamaz dediler teşkilatlandık. Korkmadık, susmadık, yılmadık. Ne yapsanız, ne etseniz omuz omuza bu kutlu yürüyüşü engelleyemezsiniz, durduramazsınız, susturamazsınız. Milletimizin gösterdiği bu onurlu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımıza selam olsun” şeklinde konuştu.