Kozcağız-Hasankadı yolu başladı

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız-Hasankadı arasındaki yol çalışmaların başladığı açıklayarak, 'Bartın-Kozcağız-Hasankadı-Yenice üzerinden Karabük'e kadar ulaşacak olan bu yatırıma bölgemiz için büyük önem veriyoruz' dedi.

Kozcağız-Hasankadı yolu başladı

Milletvekili Tunç, Kozcağız ile Kışla Barajı arasındaki geçişin yaklaşık 2.2 kilometre uzunluğundaki yolun 2016 yılı rakamları ile 7 milyon 748 bin  TL’ye ihale edildiğini, çalışmaların başladığını belirterek, diğer bölümlerinde de proje çalışmaları ve kamulaştırma işlemleri sürdüğünü açıkladı.

“Kozcağız- Bartın arası bölünmüş yol çalışmaları devam ediyor”

Kozcağız, Kumluca ve Hasankadı beldelerimizin il merkezimize ulaşımı kolaylaştıracak olan Kozcağız-Bartın arası bölünmüş yol çalışmaların devam ettiğini açıklayan Milletvekili Tunç, “Kozcağız yolu tamamlandığında; Kozcağız Şehir merkezimizden geçen ırmak yatağı genişliği 100 metreden 50 metreye inecek. Irmak ıslahı ile birlikte Kozcağız daha da güzelleşecek. Şehir merkezi geçişinde bisiklet yolu da bulunacak. Belde merkezindeki mevcut köprülerimiz yenilecek, ilave olarak 3 farklı köprü daha yapılacak. Projeyle Hasankadı, Kumluca ve Sanayii sitesine direk köprülerle geçiş sağlanacak. Kozcağız'ımızı bir kavşak haline getirecek ve çehresini değiştirecek projenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.