KÖYDES ve kış tedbirleri değerlendirildi

Bartın Valisi Sinan Güner başkanlığında 2021 yılında Bartın genelinde kamu ve KÖYDES yatırımları ve kış tedbirlerine ilişkin zoom üzerinden (çevrim içi) toplantı yapıldı.

KÖYDES ve kış tedbirleri değerlendirildi

Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İlçe Kaymakamları ve ilgili daire amirlerinin katıldığı toplantıda 2021 yılı yatırım faaliyetleri ve kış tedbirleri hakkında değerlendirmeler yapıldı. Yatırımların gerçekleşmesi konusunda Bartın’daki kamu kurum ve kuruluşlarını birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve program hedeflerine yüksek oranda ulaşıldığını ifade eden Vali Güner, Bartın’ın yatırım alanında gelişmesine çaba gösteren tüm kurum ve kuruluşlara çalışmalarında başarılar diledi.

Bartın Eğitime Destek Platformu toplandı

Eğitim çağındaki çocuk ve gençlerin milli ve manevi değerlere sahip bir şekilde yetişmelerini sağlamak ve gelecek nesillere altyapı oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Bartın Eğitime Destek Platformu İl Koordinasyon toplantısı da Sinan Güner’in katılımlarıyla gerçekleştirildi. SGK İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı ile platformun il koordinasyon üyeleri katıldı.