Köprübaşındaki alan yeniden düzenlenecek

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, daire müdürleriyle birlikte Orduyeri Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet edip, talep ve önerilerini dinledi. Akın, Orduyeri'nde gerçekleştirilecek olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Köprübaşındaki alan yeniden düzenlenecek

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Su ve Kanalizasyon Müdürü Emre Önder, Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal ile birlikte vatandaşların öneri ve talepleri doğrultusunda Orduyeri Mahallesi’nde gerçekleştirecek olan çalışmalar ve düzenlemelerle ilgili vatandaşlarla sohbet edip, talep ve önerilerini dinledi. Orduyeri Mahallesi Muhtarımız İrfan Sağlam, esnaf ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunan Akın, Orduyeri köprübaşındaki alanda yapılacak olan düzenlemelerle ilgili bilgi verdi.

Kısa Sürede Çalışmalara Başlanacak

Yaptığı incelemelerin ardından yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Akın; “Orduyeri Mahallemizde vatandaşlarımızla sohbet ettik. Daire müdürlerimizin de hazır bulunduğu sohbette mahallemizde yaptığımız çalışmaları değerlendirdik. Tabii yeni yapılacak olan çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulunduk. Mahallemizde önemli bir çalışma daha yapacağız. Orduyeri köprübaşı olarak bilinen mahalle sakinlerinin sık kullandığı alanda düzenleme gerçekleştireceğiz. Tabii bu çalışmalarımızı söz konusu alanı kullanan vatandaşlarımızın öneri ve taleplerini dikkate alarak yapacağız. Bu alanı sil baştan yeniden düzenleyeceğiz. İnşallah kısa sürede çalışmalara başlanacak. Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.