Kendirci'den TSO'ya ziyaret

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkan Yardımcısı Bilal Kendirci, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık'ı ziyaret etti.

Kendirci'den TSO'ya ziyaret

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkan Yardımcısı Bilal Kendirci, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık'ı ziyaret etti. Ziyarette KOSGEB Girişimcilik Daire Başkanı Ali Urhan ile KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu da yer aldı.KOSGEB heyetini  Halil Balık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Üyesi G. Gülin Aldatmaz ve Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara karşıladı.

Balık: “İstişare içinde olmaya özen gösteriyoruz”

KOSGEB Başkan Yardımcısı Kendirci ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Halil Balık, Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB´in sürekli diyalog içerisinde olduğunu ve istişare ederek çalışmalarını sürdürdüğünü, bundan da son derece memnun olduklarını dile getirdi. KOSGEB kredi ve hibelerinin işletmeler ve girişimciler için can suyu gibi olduğunu ifade eden Balık, “Üyelerimizin destek ve hibelerden faydalanması için yeni göreve başlayan Müdürümüz Gökhan Akdaoğlu ile istişare içindeyiz bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Kendisinin Ankara KOSGEB Başkanlığı'nda uzun süreli iş deneyimi olmuş bu bilgi ve tecrübelerden faydalanmak isteriz. Nitelikli projeler üretebilmek için sürekli sahada ve hep birlikte istişare içinde olmaya özen gösteriyoruz'' dedi.