Kemikpark Otele uluslararası 9,7 puan

2018'den bu yana Bartın Bartın Yalı mevkiinde hizmet veren Kemikpark Otel, uluslararası konaklama kurumu Booking'in değerlendirme kriterlerine uyarak 2021 yılında 9,7 puan aldı.

Kemikpark Otele uluslararası  9,7 puan

Bartın Yalı mevkiinde  turizm, ağırlama ve konaklama faaliyetini sürdüren Kemikpark Otel 2018 yılından bu yana kalite ve  istikrarlı olarak   müşteri değil misafir anlayışıyla olmazsa olmaz  hijyen koşuluyla güler yüzlü  hizmet vermeye devam ediyor. 2 yıldır dünyayı ve  ülkemizi   saran COVİD  salgını konusunda da son derece hijyen ilaçlama temizlik konusundaki hassasiyetini ortaya koyan Kemikpark Otel,  Control Ünion LTD uluslararası hijyen ve denetleme kuruluşu kontrolünde her ay yapılan denetim ve kontrollerle temizlik ve hizmet konusunda sertifikasyonuna sahip. Tesiste çalışan personelin sağlık denetimi ve eğitimleri düzenli yapılıyor.  Konaklamaya gelen  yabancı ülke ve yerel  misafirlerin nereden geldiği il, ateş durumu, sosyal izolasyon, maske konularında kural ve kaideleri uygulanıyor.

Tesis içindeki kapalı havuz, sauna ve Türk hamamı pandemi süreci ortadan kalkıncaya kadar hizmete kapatılmış durumda.

20’ye yakın personeliyle il ekonomine değer katıyor

20’ye yakın personeli ile hizmet veren ve Bartın ekonomisine katma değer yaratan Kemikpark Otel,  Harita Mühendisi Mehmet Kemik, İnşaat Mühendisi Egemen Kemik ve Yüksek İç  Mimar Meriç Kemik öncülüğünde Çamlıdere ortaklığıyla hizmet veriyor.  2018 yılı faaliyete geçen Kemikpark Otel uluslararası konaklama kurumu Booking  değerlendirme kriterlerine uyarak 2021 de 9,7 puan aldı. Otel, 2019'da booking.com traveller review awards’da 9,5,  2020’de de 9,6 puan alarak  Batı Karadeniz en yüksek oy alan oteli oldu. Otel, otelz.com guest review awards otel rezervasyon kuruluşundan yine 2019’da 9,3 puan aldı. sÜlkemizin en büyük tur ve otelcilik firması ETS’de ise Kemikpark Oteli, güvenli turizm sertifikalı otel olarak değerlendirdi ve 10 üzerinden 9,9 puan vererek sertifikasyon  verdi.

Cafe bistro restaurant yakında hizmette

44 oda, 5 apart, toplantı salonu, kahvaltı salonu, VİP çalışma ofisi ve 110,  yatak kapasitesindeki Kemikpark Otel’e ww.kemikpark.com adresinden ulaşmak mümkün.  Otelin önümüzdeki günlerde  aile ve  elit misafirlerine  cafe bistro restaurantıyla da hizmet vereceği öğrenildi.