Kemergençlikspor ile Bartın Üniversitesi arasında gol düellosu

Düelloyu Kemergençlikspor kazandı

Kemergençlikspor ile Bartın Üniversitesi arasında gol düellosu

Haber Merkezi

1.Amatör Kümede mücadele eden  Kemergençlikspor ile Bartın Üniversitesi ilk yarının son haftasında karşı karşıya geldi. Gol düellosu geçen maçta Kemergençlikspor, Bartın Üniversitesi’ ni 3-2 mağlup etti.

1.Amatör Kümede sezonun ilk yarısı 12 Şubat Pazar günü oynanan 9.hafta maçlarıyla sona erdi. 1.Amatör Kümede orta sıralarda yer alan Kemergençlikspor ile Bartın Üniversitesi ilk yarının son haftasında karşı karşıya geldi. İki ekip arasındaki karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. İlk yarısı 1-1 eşitlikle biten maçın ikinci yarısında 2 gol daha bulan Kemergençlikspor karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Ömertepesi sentetik Sahada oynanan müsabakayı ilimizin tecrübeli hakemlerinden Dinçer Çelik yönetti. İki ekibin açık ve tempolu bir oyun sergilediği karşılaşmanın ilk yarısı başa baş bir mücadele şeklinde geçti. Maçın ilk çeyrek bölümünde iki ekipte kontrollü bir oyun sergiledi. İlk çeyreğin ardından iki ekipte tempoyu artırarak pozisyon üretti. Bartın Üniversitesi takımından Musa Almas ve Kemörgençlikspor’dan Gökhan Çelik’in karşılıklı golleriyle ilk yarı 1-1 berabere bitti.

İKİNCİ YARISINDA MÜTHİŞ MÜCADELE

Soyunma odasına 1-1 eşitlikle giden iki ekip maçın ikinci yarısında müthiş bir mücadele ortaya koydu. İkinci yarıya hızlı başlayan Kemergençlikspor oyunun büyük bölümünü rakip yarı alanda oynadı. Bu yarıda ilk 30 dakika oyunun kontrolünü elinde bulunduran Kemergençlikspor bol pozisyona girdi. Orta sahada gelişen organize ataklar sonucu Gökhan Çelik ve Fevzi Atasoy ile 2 gol daha bulan Kemergençlikspor skoru 3-1’e getirdi. Rakibi karşısında  geriye düşen Bartın Üniversitesi oyunun son bölümünde oyunun kontrolünü de eline geçirdi. Özellikle Ömer’in organizasyonunda etkili ataklar geliştiren Bartın Üniversitesi maçın bitmesine 5 dakika kala Mutlu Kılınç’ın bulduğu golle aradaki farkı bire indirdi: 3-2. Geri kalan bölümde iki ekipte girilen pozisyonlardan sonuç alamadı. Gol düellosu şeklinde  geçen mücadeleyi Kemergençlikspor 3-2 kazandı. Bartın Üniversitesi geçen hafta erteleme maçında karşılaştığı ligin üst sıralarını zorlayan Bartıngençlikspor’ 3-2 yenerek büyük bir sürpriz gerçekleştirdi. Bartın Üniversitesi ilk yarının son haftasında Ömertepesi sentetik Sahada karşılaştığı Kemergençlik karşısında sahadan 3-2 yenik mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı. Tarihinde ilk kez amatör ligde mücadele eden Kemergençlikspor aldığı sürpriz galibiyetlerle adından söz ettiriyor. İlk kez amatör lige giren Kemergençlikspor oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 5 mağlubiyet aldı ve ilk yarıyı yedinci sırada bitirdi. Bartın Üniversitesi ise ilk yarıyı sekizinci sırada tamamladı.