Kasapoğlu'ndan Hergün'e Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti

İYİ Parti Bartın İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman ve gazete ekibini ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Kasapoğlu'ndan Hergün'e Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti

İYİ Parti Bartın İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman ve gazete ekibini ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Sohbet havasındaki ziyarette basının hem halkın sesi hem de vicdanı olduğunu ifade eden Başkan Kasapoğlu, “Sizin ve gazete ekibinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz. Basın halkımızın hem sesi hem de vicdanıdır. Siz değerli basın mensupları sayesinde bizler halkımızın istek ve arzularını düşüncelerini ve yaşadıklarını öğrenebiliyoruz. Aynı zamanda biz siyasetçilerin ve tabi ki idarecilerin halka ulaşmasında halka sesini duyurmasında büyük bir vazife üstleniyorsunuz. Halkla ile aramızdaki yegane köprü sizlersiniz. Gerçekten zor şartlar altında zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Biz İYİ Parti olarak daima yerel basımızın yanında olmaya çalıştık. Bugünde sizleri ziyaret etmek istedik” dedi.

 “Mesleğimizi severek yapıyoruz”

ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Nihal Karaman da  “Bu nazik ziyaretinizle hem bizleri mutlu ettiniz hem de onurlandırdınız. Elbette ki tüm basın kuruluşları halkımızın sesidir. Ama özellikle biz yerel basın, görev yaptığımız bölgede belki de diğer basın kuruluşlarından daha çok halkla iç içeyiz. Biz her zaman halkımızın sesi olmaya çalıştık. Aynı zamanda ilimizin gelişimine de katkı sağlamaya çalışıyoruz. Gerçekten sizin de ifade ettiğiniz gibi zor şartlar altında çalışmaya ve varlığımızı idame ettirmeye çalışıyoruz. Ama bundan şikayetçi değiliz. Çünkü biz mesleğimizi severek canı gönülden yerine getiriyoruz” sözleriyle Kasapoğlu’na ziyareti için teşekkür etti.