KARGİF'ten GİAD ve TSO'ya ziyaret

Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu (KARGİF) Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Bartın Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alkım Tan'ı ziyaret etti.

KARGİF'ten GİAD ve TSO'ya ziyaret

Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyon Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD) Başkanı Alkım Tan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Bartın GİAD Yönetim Kurulu Üyeleri; Egemen Kemik, Doğukan Özardınç, Emrah Taşdemir, İsmail Hakkı Toscu ve Dernek Üyesi Salim Cem Yıldız, Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri; Bafra GİAD Başkanı Burak Özturan, 3.Dönem Başkanı Alper Güngör, ÇARGİAD Başkanı Kazım Gençtomurcuk ve Devrim Altuntaş da yer aldı.

Tan: “Yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum”

Bartın GİAD Başkanı Alkım Tan, kısa süre önce gerçekleştirilen seçimlerde göreve gelmesinden ötürü KARGİF Başkanı Muratoğlu'na hayırlı olsun dileklerini ileterek 'KARGİF’e yeni bir nefes ve heyecan olacağınızdan hiç şüphemiz yok bugün burada bizleri ziyaret ederek onura ettiniz. Derneğimizin bağlı olduğu federasyonumuzun yapacağı her çalışmaya Bartın GİAD olarak sonuna kadar destek vermeye hazırız. KARGİF'in güçlü olması bağlı olan derneklerin güçlü olması demektir. Yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

Tan: “GİAD genç ve dinamik bir sivil toplum kuruluşudur”

Yavuz Selim Muratoğlu ise Alkım Tan  ve yönetimine teşekkür ederken ziyarette KARGİF’e bağlı dernekler ile birlikte yapılacak faaliyetler ve projeler hakkında istişarede bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alkım Tan ise “Kentimizin ve Federasyonumuzun yararına olacak her çalışmada işbirliği ve birlikte hareket etmeye hazırız. Bartın GİAD gelişmekte olan, genç ve dinamik bir sivil toplum kuruluşudur” ifadelerini kullandı.

KARGİF ve GİAD’tan TSO’ya ziyaret

KARGİF ve Bartın GİAD, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Başkanı Halil Balık’ı da makamında ziyaret etti. Ülke gündemi ve ekonominin konuşulduğu ziyarette Başkan  Tan, Başkan Balık’a dernek faaliyetleri ve federasyon hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Karşılıklı görüş alış verişi içerisinde gerçekleşen ziyarette Alkım Tan Bartın TSO ile birlik ve beraberlik içerisinde her daim hazır olduklarını vurgulayarak misafirperverliğinden dolayı Halik Balık’a teşekkür etti. KARGİF Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu da misafirperverliğinden ötürü Balık’a teşekkür ederken Halil Balık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.