Karaman, Bartınspor yönetiminden istifa etti

4 yıldır Bartınspor Kulübünde yönetiminde önemli görevlerde bulunan Murat Karaman, Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti. İstifa kararının önceden planlanmış bir karar olduğunu kaydeden Karaman 'Bundan sonrada taraftar olarak Bartınspor'umun yanında olacağımı, menfaatleri doğrultusunda takip edeceğimi belirtmek isterim' dedi.

Karaman, Bartınspor yönetiminden istifa etti

4 yıldır Bartınspor Kulübünde yönetiminde önemli görevlerde bulunan Murat Karaman, Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımda istifa kararının önceden planlanmış bir karar olduğunu kaydeden Karaman “Futbolculuğumda gururla formasını terlettiğim, şampiyonluk yaşadığım,  4 yıldır onurla sürdürdüğüm Bartınspor’umun yönetim kurulundaki görevimden bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. Bu çok daha önceden planladığım bir karardı. Bundan sonrada taraftar olarak Bartınspor’umun yanında olacağımı, menfaatleri doğrultusunda takip edeceğimi belirtmek isterim” dedi.

“Görevlerimi son derece ihtimam göstererek yerine getirmeye çalıştım”

4 yıllık görev süresince kendisiyle birlikte Bartınspor’a gönül veren herkese teşekkür eden Murat Karaman “Alt yapı sorumluluğu, basın sözcülüğü, genel kaptanlık, futbol şubesi ve başkan yardımcılığı gibi çok önemli görevleri elimden geldiğince son derece ihtimam göstererek yerine getirmeye çalıştım. Şampiyonluk yaşamayı çok istememe rağmen bu arzumu gerçekleştirmek maalesef nasip olmadı.  Bu 4 yıllık zorlu meşakkatli yolda benimle birlikte bu davaya gönül veren tüm yönetici arkadaşlarıma, teknik kadroda birlikte çok uğraş verdiğimiz tüm teknik direktör ve antrenörlerimize, canla başla ter döken futbolcu kardeşlerime, kulübümüz personeli emektar çalışanlarımıza, hep destekçimiz olan değerli basın mensuplarına çok teşekkür ederim. Ayrıca beni görevim boyunca yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma dostlarıma, değerli büyüklerime kardeşlerime, Amasra’da işyeri arkadaşlarıma, fedakar cefakar Bartınspor taraftarına özellikle teşekkür ederim.  Son olarak da canım aileme sonsuz teşekkürler” şeklinde konuştu.