Kallıoglu: 'Suçlamalar yalan'

Bartınspor'da süresiz kadro dışı kalan Ramazan Kallıoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak 'Gözyaşı döktüğüm o forma için şampiyonluğa kenetlenmiş bir takımda oluşabilecek aile içi sorunları çözmek yerine bize yalan yanlış suçlamalarda bulunan herkesle yüzleşir konuşurum' dedi.

Kallıoglu: 'Suçlamalar yalan'

Bartınspor'da süresiz kadro dışı kalan Ramazan Kallıoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. “Değerli Bartınspor camiasına” sözleriyle başlayan açklamada Kallıoğlu şunları söyledi:

 "Değerli Bartınspor camiasına.

Çocukluğumdan beri futbol aşkıyla yanıp tutuşan ve futbolcu hırsını yüreğime işletip bu yolda oynadığım arma uğruna elimden gelenin her zaman en iyisini yapmak için savaşan bir kişilik olmaya çalıştım. Bartınspor’dan ayrılığım ve bana atılan yalan yanlış suçlamalara cevap verme hakkını kendimde hissettiğim için bu açıklamayı yapıyorum. Bugün idmanda benden yaşça küçük takım arkadaşımla tartışmamdan sonra başta Gökhan hocaya ve yönetici Halil abiye içerideki olan sorunu dile getirip böyle devam etmemesi gerektiğini söyledim. Süreç böyle devam ettiği sürece yıprandığımı dile getirerek başkanla konuşup böyle devam ederse ayrılmak istediğimi söyledim.

"Hayal kırıklığına uğradık"

Tesislere gittiğimizde akşam toplantı olacağını ve sorunların konuşulacağı söylendi. Toplantı saati geldiğinde yönetim beni ve Tolga arkadaşımı odaya çağırıp siz gitmek istiyorsunuz dediğinde hayır dememe rağmen bizim başka bir takımla anlaşıp para aldığımızı ve kaçmak gibi bir niyette olduğumuzu düşünmeleri bizi hayal kırıklığına uğrattı.

“Bartınspor’u şampiyonluğa ulaştırmak için varımı yoğumu ortaya koydum”

Devre arası kampta telefonlarımızın susmadığı süreçte takımla beraber şampiyonluğa kenetlenmişken gelen bütün teklifleri reddederek menajer ve hocalara “biz burada mutluyuz. Burayı şampiyon yapacağız” dememize rağmen, birçok hedef kulüp ve menajerlerin benimle ilgilenmesine rağmen Bartınspor'da mutlu olduğumu bu köklü camiadan ayrılmayacağımı Bartınspor’u yıllardır özlediği şampiyonluğa ulaştırmak için varımı yoğumu ortaya koyduğumu bilmenizi isterim".

"Utanç verici bir suçta bulunuldu "

Hakkımızda yaşanan olaydan dolayı kaçmak gibi bir ithamda ve hatta takım arkadaşlarını ayartma gibi utanç verici bir suçta bulunuldu. Şimdi herkese söylemek istediğim şudur; futbol hayatımda oynadığım kulüpler, çalıştığım hocalar ve başta Bartınspor'da ki takım arkadaşlarım olmak üzere bütün eski takım arkadaşlarıma hakkımda nasıl bir karakter olduğumu ve para için karakterimi satıp satmayacağımı sorulmasını istiyorum" dedi.

"Terimizin son damlasına kadar savaştık"

Biz bu yola çıkarken şampiyonluğun kolay olmadığı savaşmadan kimseye galibiyet, kupa verilmediğini bilerek çıktık oynadığım bütün maçlar izlensin ben ve arkadaşım Tolga terinin son damlasına kadar aldığı paranın hakkını ardından 24 yıldır şampiyonluk hasreti çeken BARTINSPOR taraftarının mutluluğu için elinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ettiğini bilmenizi isterim.

“Kimse benim için takımı para için sattı diyemez"

Ben kolay olmayacak bu şampiyonluk yolunda antrenmanda ve maçlarda hırsımla buralara geldim kimse benim için takımı para için sattı gibi ithamlarda bulunamaz. Gözyaşı döktüğüm o forma için şampiyonluğa kenetlenmiş bir takımda oluşabilecek aile içi sorunları çözmek yerine bize yalan yanlış suçlamalarda bulunan herkesle yüzleşir konuşurum. Üzüldüğüm tek nokta bizi bilen büyük Bartınspor taraftarının hakkımızda olayları bilmeden kötü ithamlarda bulunmasıdır."

"Sormak istediğiniz her soruya hazırım "                     

Bugün ve yarın sahaya her adımımı attığımda kazanmak için savaşacağım. Aklınıza takılan sormak istediğiniz her soruya hazırım kimse benim ve arkadaşımın futbol hayatını kendi çıkarları ve alacakları tepkiler doğrultusunda kötüleyemez bizim karakterimizi bilen herkes paradan önce kazanma arzusunun içimize nasıl işlediğini bilir. Başta Bartınspor camiası olmaz üzere herkese sevgi ve saygılarımla.”