Kalem'den 15 Temmuz mesajı

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kalem'den 15 Temmuz mesajı

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kalem mesajında şunları söyledi:

“Bir ve beraber olarak milletçe yazdığımız o büyük destanın 4. yılına ulaştık. Fetö yapılanmasının tarihsel süreç içerisindeki seyri ele alındığı zaman açıkça görülecektir ki, bu yapılanmayı daha en başında ilk deşifre eden kişi Pr. Dr. Necmettin Erbakan'dır. Hocamız tam 60 yıl boyunca yaptığı tüm özel sohbetlerinde, bu yapılanmaya dikkat çekerek her defasında uyarılarda bulunmuştur.15 Temmuz tarihinde hocamızın bu uyarılarının ne kadar haklı olduğunu bütün milletimiz görmüş oldu. Kendisi başbakan ve hükümet ortağı olduğu dönemlerde bu yapı ile mücadele etmek için eylem planları geliştirdiği, dönemin bürokratları tarafından sayısız defalarca ilan edilmiştir.

“Bu büyük millete silah çektiler”

Kahraman Türk silahlı kuvvetlerinin şanlı üniformasını kendisine siper eden bu militanlar 15 Temmuz gecesi içerisinden çıktıklarını unuttukları, bu büyük millete silah çekmiştir. Merhum Başbakan ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın vurguladığı gibi; “Bir milletin asıl gücü; tankı, topu, tüfeği değil inançlı ve imanlı gençliğidir.” Bu söz milletimizin o gece verdiği mücadeleyi en güzel şekilde anlatan sözdür" Şunu da unutmamak gerekir ki; Türk Milleti bu güne dek, Allah'tan başka hiç kimseye boyun eğmedi, eğmeyecek! 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde şehitlerimizi rahmetle, hayat mücadelesi veren tüm gazilerimizi de minnetle anıyorum.”