Kalaycıoğulları yeni yatırımlarla istihdama katkı sunuyor

Bartın'daki şirketleri ile ekonomiye ciddi katkılar sunan Kalaycıoğulları ailesi yeni yatırımlarla Bartın'a ekonomik değer katmaya devam ediyor. Kalaycıoğulları ortaklığında kurulacak yeni tesisler ise yaklaşık 150 kişiye istihdam sağlayacak.

Kalaycıoğulları yeni yatırımlarla istihdama katkı sunuyor

AK Parti İl Başkanı ve işadamı Turhan Kalaycı’nında ortak olduğu şirketler Bartın ekonomisine değer katmaya devam ederken kurulacak yeni tesislerle birlikte yaklaşık 150 kişiye istihdam sağlanacak. İnşaat-gayrimenkul, mühendislik, otomotiv, petrol, pvc, imalat ihracat, cafe-restaurant,çiftlik  ögrenci konaklama ve medikal  alanlarında faaliyet gösteren şirketleri ile Kalaycıoğulları ailesi Bartın’da onlarca kişiye istihdam sağlarken ilin ekonomik yapısına da değer katmaya devam ediyor.

YENİ KURULACAK TESİS İSTİHDAM KAYNAĞI OLACAK

Bartın’da Kalaycıoğulları öncülüğünde üç ortak ile birlikte kurulacak olan yeni tesis iki hafta içinde faaliyete başlayacak. Kurulacak tesiste maske başta olmak üzere çeşitli ürünlerin üretileceği ve bu ürünler yurt dışına da ihraç edilecek. Kurulacak tesisle beraber yaklaşık 150 kişi de istihdam edilecek.

"YATIRIMLARIMIZIN İŞ-AŞ KAYNAĞI OLMASI BİZİ MUTLU EDİYOR"

AK Parti İl Başkanı ve işadamı Turhan Kalaycı konuya ilişkin açıklamasında, “Kalaycı ailesi olarak Bartın ekonomisine değer katacak yatırımlara imza atmaktan her zaman gurur duyduk. Her şartta ve her koşulda kentimize yatırım yapmak bizi en mutlu eden şeylerin başında geliyor. Aramıza katılan yeni arkadaşlarla yolumuza devam edeceğiz. Bugüne dek olduğu gibi bundan sonrada yatırımlarımızı artıracağız. Bartın’ımıza ciddi anlamda ekonomik katkı sunan yatırımlarımızın çok sayıda Bartınlı hem şehrimiz içinde iş-aş kaynağı olması bizi son derece mutlu ediyor. Yeni yatırımlarımızla Bartın ekonomisine katkı sunmaya devam ederken çok sayıda vatandaşımızın da istihdamını sağlayacağız. Bu da bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı. Kuracağımız tesisle birlikte Bartın’da maske üretimi, ve farklı ürünlerin üretimini gerçekleştireceğiz. Üretilecek ürünler yurt dışına da ihraç edilecek. Kentimiz ekonomisine değer katmaya, insanlarımıza iş-aş olanakları sağlamaya devam edeceğiz.” .Son olarak Bartın Balını tanıtmayı planladıklarını söyleyen Turhan Kalaycı ilaç niyetine kullanılacak değerde balımız var. Bartın Balının patent hakkını aldık. Yakın tarihte basınımızla da paylaşacağız" dedi.

Başvurular Kalaycıoğulları İnşaat bürosuna yapılacak.

Tüm sorularınız için iletişim bilgileri

Adres: Orta Mahalle. 199 Sokak. No:4 (Şadırvan Yanı, Vakıfbank Arkası)74100 BARTIN

Telefon: 0378 227 3550

e-mail: [email protected]