Kalaycı 'Muhalefette bakar, çamur atar'

Haftayı yoğun geçiren AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, esnafı ziyaret ederek esnafın sorun ve talepleri de dinledi. Ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada muhalefeti eleştiren Başkan Kalaycı, 'Milletimiz ister, AK Parti yapar. Muhalefette bakar, çamur atar. Ama biz yolumuza bakıyoruz. Yolumuz uzun, hedefimiz belli. Tek derdimiz milletimiz ve milletimizin geleceği' dedi

Kalaycı 'Muhalefette bakar, çamur atar'

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın’da esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Haftayı yoğun tempoda geçiren Başkan Kalaycı, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın illerdeki neferleri olarak, halkımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve isteklerini bizzat kendilerinden dinliyor, gerek Ankara’da yaptığımız temaslarda, gerekse de il olarak hazırladığımız raporlarda durumu gerekli yerlere bildiriyoruz. Yerelde çözülmesi gereken sorunlarda da ilgili kurumlarla istişareler içerisinde bu sorunların kanunlar çerçevesinde çözümü için mücadele ediyoruz. Çünkü AK Parti demek durmak yok yola devam, çalışmaya devam demektir. Yaptığımız görevimizin bilincinde, yüklendiğimiz sorumluluğun farkında olarak geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“Kirli oyunlar, ittifaklar içerisinde olmayız”

2023 yılında da milletin desteğiyle 2053-2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerini kaydeden Turhan Kalaycı “AK Parti ve teşkilatlarının Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yaptığı çalışmaların karşılığını da milletimizden 2002’den bu yana sandıktan birinci çıkarak aldık. Girdiğimiz bütün seçimleri milletimizin desteği ile kazandık. Bizim gücümüz halkımızdır. Biz kimseden icazet almayız. Mutabakat metinlerini büyükelçilere göndermeyiz. Kirli oyunlar, ittifaklar içerisinde olmayız. Cumhur İttifakı olarak tek gayemiz ülkemizin bekası, vatandaşımızın refahı, geleceğimizin aydınlık olmasıdır. Bu yönde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2023 yılında da milletimizin desteği ile 2053-2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyecek, ülkemizi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokacağız. Bu zamana kadar yaptığımız yatırımlar bunun kanıtıdır” şeklinde konuştu.

“Muhalefette bakar, çamur atar”

“Muhalefet şimdi tutturmuş, bunlar devletin yapması gereken yatırımlar zaten diyor” sözleriyle muhalefeti de eleştiren Kalaycı “Muhalefet şimdi tutturmuş, bunlar devletin yapması gereken yatırımlar zaten diyor. 2002’den önce bu yatırımları neden yapmadınız? Hastaneleri, yolları, okulları, alt yapıyı neden inşa etmediniz? O zaman devletin geliri mi yoktu? Her şey vardı. Ama kaynaklar farklı yerlere gidiyordu. Bir gecede 50 milyar doların bankalar batırılarak kime peşkeş çekildiğini milletimiz biliyor. 1 milyar dolar için IMF kapılarında bekleyenleri milletimiz unutmadı. Hastane kuyruklarında senetle tedavi dönemleri uzak zamanda değil, daha 20-25 yıl öncesiydi. Asgari ücret 100 dolar seviyesinde, memur maaşları 200 dolar seviyesindeydi. Bu günleri halkımız unutmaz, unutturamazsınız. Çünkü milletimiz ister, AK Parti yapar. Muhalefette bakar, çamur atar. Ama biz yolumuza bakıyoruz. Yolumuz uzun, hedefimiz belli. Tek derdimiz milletimiz ve milletimizin geleceği” ifadelerinde bulundu.