Kalaycı, köylerde vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ve parti yöneticileri ile birlikte, Arıt Karaköy Şeyhler köyünde vatandaşlarla bir ara geldi.

Kalaycı, köylerde vatandaşlarla bir araya geldi

Ziyarette vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Kalaycı, AK Parti döneminde köylere tarihi yatırımların yapıldığını söyledi. Köylerin altyapısını güçlendirmenin yanında sosyal alanlara da önemli yatırımlar yaptıklarını kaydeden Başkan Kalaycı, “AK Parti milletin partisidir. AK Parti iktidarda olduğu sürece milleti için devleti için çalışmaya, üretmeye ve ülkemizi hedeflerine emin adımlarla ilerletmeye devam edecek bir anlayışın partisidir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu kutlu dava da oynanan bütün oyunları bozacak, devletimiz için milletimiz için geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Dursun: “19 yıllık süreçte köylerin çehresini değiştirdik”

 İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, da İl Genel Meclisi’nin köylerin sorunlarını çözmek için yoğun bir mesai harcadığını, merkezi yönetimden gelen kaynakları en hızlı ve verimli şekilde köylere ulaşması için çabaladıklarını kaydetti. Dursun, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresinin uyumlu çalışmaları sayesinde 19 yıllık süreçte köylerin çehresini de değiştirdiklerini sözlerine ekledi.

Demir, gençlerin üzerine oynanan oyunlara dikkat çekti

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir de yaptığı konuşmada, gençler olarak ülkenin üzerine oynanan oyunların farkında olduklarını ifade etti. Ülkede gençler üzerine oynanan oyunların da olduğuna dikkat çeken Demir, bu oyunların amacına ulaşamayacağına inandıklarını aktardı. 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili de konuşan Demir, seçimlerin ülke tarihinin en önemli seçimlerinden biri olacağını dile getirdi. Suriye, Libya ve Akdeniz de oynanan oyunların bozulduğunu, Türkiye’nin bu bölgelerden uzaklaştırılmaya çalışıldığını ifade eden Demir, bunu başaramayanların ekonomik saldırılar üzerinden Türkiye’yi yıldırmaya çalıştıklarını aktardı. Bu nedenle 2023 seçimlerinin siyasi partiler seçimlerinden öte bağımsızlık mücadelesi seçimleri olacağına dikkat çeken Demir vatandaşlardan da bu yönde oylarını kullanmalarını istedi.