Kalaycı'dan yoğun hafta mesaisi

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, içinde bulunduğumuz haftayı da yoğun ziyaret ve etkinlik programları ile geçirdi.

Kalaycı'dan yoğun hafta mesaisi

Başkan  Kalaycı yoğun programı kapsamında ilk olarak, teşkilat mensupları ile birlikte Arıt ve Samanpazarı bölgesinde incelemelerde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretinde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Kalaycı, AK Parti olarak vatandaşların daima içerisinde olduklarını ve sık sık ziyaret ederek talepleri dinlediklerini söyledi. Kalaycı, “AK Parti milletin partisidir. Biz de milletimizin daima içerisindeyiz. Olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

 Başkanlara kutlama ziyareti

 Kalaycı, yapılan genel kurullar sonrası başkanlık görevlerine seçilen oda başkanlarını da ziyaret etti. Bu kapsamda ile olarak Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası başkanı Yılmaz Akdeniz'i ziyaret eden Kalaycı, Kızılay Derneği'nin olağan kongresinde Kızılay Başkanı olarak seçilen Dr. Önder Acıbal’ı da ziyaret ederek kutladı. Kalaycı, Kalaycı, “Gerçekleştirilen kongreler sonrası göreve seçilen Yılmaz Akdeniz ve Önder Acıbal’a görevlerinde başarılar diliyoruz. Meslek odaları ülkemiz ekonomisi için çok önemli. Mesleklerin yapı taşlarını oluşturuyorlar. Odalarımız ayrıca esnaflarımızın sorun ve taleplerinin iletilmesinde önemli rol oynuyor. Bizlerde odalarımıza elimizden geleni desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Yine Kızılay ülkemizin ve bölgemizin en eşsiz kurumlarından bir tanesi. Dünyada bütün mazlumların elinden tutarken, Kızılay’da bu etkinliklerde yer alıyor, ülkemizin gücünü ve şefkatini gösteriyor. Yeni yönetime de görevlerinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Esnaf ve işletme ziyaretleri

 Kalaycı esnaf ve sanayici ziyaretleri de yaptı. Ziyarett programı kapsamında Akpürçek PVC Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akpürçek’i ziyaret eden Kalaycı, Şirket Genel Müdürü Ünsal Akpürçek, Şirket Sorumlu Müdürü Erdi Akpürçek’in de yer aldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği ziyareti

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok'u da ziyaret eden Başkan Kalaycı, denk çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Kalaycı, “Şehitlerimize ve gazilerimize olan şükran borcumuzun ancak vatanımıza, bayrağımıza ve milletimizi zafere taşıyan değerlere sahip çıkarak ödenebileceğini vurgulamak istiyorum. Bunun içinde ilk olarak Şehit ailelerimize ve gazilerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz vatanımız ve kutsal değerlerimiz uğrunda canını feda ederek bu toprakları bizlere vatan yapan kahraman şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum, gazilerimize de teşekkürlerimizi bir kez daha sunuyorum” şeklinde konuştu. Gençlerle buluştu Kalaycı, son olarak AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ve ÜNİAK birimi tarafından düzenlenen piknik programında gençlerle bir araya geldi. Piknikte gençlerle sohbet edip birlikte halay çeken Kalaycı, “Gençlerimiz, tarihlerine sahip çıkmaları, milli değerlerine bağlılıkları, her açıdan nitelikli ve donanımlı olmaları sayesinde, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımada temel unsur konumunda. Bu yüzden gençlerimize büyük önem veriyoruz. Gençlerimiz yani sizler ülkemizin geleceğisiniz. Biz de sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz için elimizden geleni yapıyoruz. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Sizleri her zaman bekleriz. İster sorununuzda, ister bir çay içmek istediğiniz parti kapımız her zaman açıktır. Emrinize amadeyiz." şeklinde konuştu.