Kalaycı'dan köy ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinlerken köylere de ziyaretlerde bulundu.

Kalaycı'dan köy ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Köylerde de ziyaretlerde bulunan Başkan Kalaycı, vatandaşların seçimden seçime değil, her zaman yanlarında olan anlayışın AK Parti ve Cumhur ittifakı anlayışının olduğunu söyledi. AK Parti olarak her zaman Türk milletinin yanında olduklarını ifade eden Kalaycı, ziyaretlerle ilgili şöyle konuştu:

 “AK Parti iktidarı olarak milletimizin her zaman yanındayız. Seçimden seçime değil, her zaman ziyaretlerimizi gerçekleştiriyor, sorun ve talepleri ilk ağızdan dinlemeye gayret gösteriyoruz. Çünkü partimiz milletimizin partisidir. İcraatlarımızla milletimizi, ülkemizi daha da güçlendirmeye, daha müreffeh bir ülke inşa etmeye gayret gösteriyoruz. Bizim hedeflerimize hayalleri bile yetmeyenler, milletimiz ile olan bağımızı kopartacaklarını zannediyor. Milletimiz icraat yapanla, konuşanları çok çok iyi biliyor. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Çünkü AK Parti çözümün partisidir,AK Parti hizmetin partisidir, AK Parti bu milletin partisidir.

“Sorunları çözmeye devam edeceğiz”

Onlar konuşmaya devam etsin. Biz milletimizin sevinci ile sevinmeye, hüznü ile hüzünlenmeye devam edecek, sorunları 2002’den bu yana nasıl çözdüysek çözmeye devam edeceğiz. Ne kadar algı yapmaya kalkarlarsa da, ne kadar iftiralarla, karalamalarla bizi yıpratmaya çalışırlarsa çalışsınlar, milletimiz 2002’den önce bu ülkenin nasıl yönetildiğini, kamu kaynaklarının nasıl iç edildiğini çok iyi biliyor. Biz 2002’de ekonomisi çökmüş, yolları, alt yapıları sorunlu, hastaneleri, okulları yetersiz bir ülke devraldık. O günden itibaren gecemizi gündüzümüze katarak milletimize hizmet yolunda çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Bu sıkıntılı günlerde geçecek. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde milletimizden aldığımız güçle ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”