Kalaycı'dan kongre mesajı

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, 24 Mart 2021'de Ankara Kapalı Spor Salonunda Pandemi tedbirleri altında gerçekleştirilecek AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nin sloganının, 'Türkiye İçin Güven ve İstikrar' olarak belirlendiğini açıkladı.

Kalaycı'dan kongre mesajı

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı 24 Mart Çarşamba günü  AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nin Ankara Kapalı Spor Salonunda "Türkiye İçin Güven ve İstikrar" sloganıyla gerçekleşeceğini söyledi.

Başkan Kalaycı her türlü müdahalelere karşın Türkiye’nin güven ve istikrarla büyümeye devam ettiğinin altını çizerek, “Büyük kongremizde 'Türkiye için güven ve istikrar' sloganını kullanacağız, çünkü Türkiye tüm müdahalelere rağmen güven ve istikrarla büyüyor. Güzel ülkemiz 19 yıldır AK Parti iktidarı ile sayısız eserler kazandı. Sağlık alanından sosyal devlet alanına kadar her alanda devrimler gerçekleştirildi. Hayal denilen nice hizmet AK Parti iktidarı ile gerçeğe dönüştü. Milletimizden aldığımız destek milletimize hizmet olarak döndü. Bu hizmet aşkı büyüyerek devam etti ve edecek. Bugüne dek gerek partimize gerekse ülkemizin ekonomisine birçok kez saldırı gerçekleştirenler, ülkemizin gelişmesini ve büyümesini engellemeye çalışanlar başarılı olamadılar ve olamayacaklar.  'Türkiye için güven ve istikrar' sloganı ile gerçekleştirilecek kongremiz yeni bir başlangıç, yeni bir sevinç, yeni bir şölen olacak.” Dedi.

“Erdoğan demek, bağımsız Türkiye demektir”

Kalaycı açıklamasının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı yürütülen kampanyalara da dikkat çekip, “Türkiye olarak nasıl kritik bir dönemden geçtiğimizi herkes çok iyi görüyor ve biliyor. Türkiye'nin şahlanışını durdurmak isteyen yabancı güç merkezleri ve onların, içerideki siyasi müttefikleri, el birliğiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a saldırıyorlar. Çünkü, onlar da biliyor ki; Erdoğan demek, bağımsız Türkiye demektir. Erdoğan demek, vesayet zincirlerini paramparça etmiş milli irade demektir. Erdoğan demek, milli ve yerli olmak demektir. Erdoğan demek, yerli savunma sanayii, yerli otomobil demektir. Erdoğan demek, şehir hastanelerinden üniversitelere, yollardan barajlara, köprülerden havalimanlarına, millet bahçelerinden Ayasofya'nın açılışına kadar milletin her hayalini gerçekleştirmek demektir. Bizler AK Parti davasının hizmet davası olduğunu her fırsatta dile getirdik. Bunu haykırmaya da devam edeceğiz. Güzel ülkemizin aydınlık yarınları için Sn. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte daha gidilecek çok yolumuz, imza atacağımız çok zafer var. Tüm bu duygu ve düşüncelerle şimdiden AK Parti 7. Olağan Büyük Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” İfadelerinde bulundu.