Kalaycı, cami şadırvanı için gurbetçi çiftten destek sağladı

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı inşası devam eden Orduyeri Seyirtepesi Cami için Almanya'da yaşayan hayırsever Salman Yılmaz'la iletişime geçerek cami şadırvanı için destek sağladı.

Kalaycı, cami şadırvanı için gurbetçi çiftten destek sağladı

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı inşası devam eden Orduyeri Seyirtepesi Camindeki çalışmaları yerinde inceledi. Merkez İlçe Başkanı Ümit Aksakal ve Cami Dernek Başkanı Recep Demir’le birlikte inşa çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kalaycı caminin eksikleri konusunda da bilgi aldı.  Cami inşaatındaki eksiklerin giderilmesi noktasında da temaslarda bulunan Başkan Kalaycı Almanya’da yaşayan gurbetçi İş adamı Salman Yılmaz’la iletişime geçip kendisinden cami şadırvanının inşası için destek sözü aldı.

“Orduyeri Mahallemize değer katacak”

Kalaycı yaptığı açıklamada, “İlimizin her noktasında devam eden yatırımları ve inşa çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Orduyeri Mahallemize değer katacak, bölgede yaşayan hemşehrilerimize çok uzun yıllar ibadet hizmeti verecek olan Orduyeri Seyirtepesi Cami inşaatında da incelemelerde bulunduk. Merkez İlçe Başkanımız Ümit Aksakal ile birlikte Cami Dernek Başkanı Recep Demir’den bilgiler aldık. İnşası devam eden camimizin şadırvanı içinde Almanya’da yaşayan çok değerli dostum ve İş adamı Salman Yılmaz’la iletişime geçip kendisinden destek sözü aldık. Kendileri eşi Hamiyet Yılmaz ile birlikte Orduyeri Seyirtepesi Caminin şadırvanının inşasını gerçekleştirmek üzere destekte bulunacaklar. Sağlayacakları destekle cami şadırvanının tamamını kendileri inşa ettirecekler. Böylesi güzel bir hizmete aracılık etmekten dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Ayrıca Salman Yılmaz ve Hamiyet Yılmaz çiftine de bu duygulandıran destekleri için canı gönülden şükranlarımızı sunuyorum.” Dedi.