İstihdam garantili saya kursunda imzalar atıldı

MEGİP kapsamında ayakkabı imalatçısı mesleğinde yüzde 50 istihdam garantili ve 25 kursiyere yönelik kurs sözleşmesi Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bartın Ticaret Sanayi Odası (TSO) arasında imzalandı.

İstihdam garantili saya kursunda imzalar atıldı

MEGİP kapsamında ayakkabı imalatçısı mesleğinde yüzde 50 istihdam garantili ve  25 kursiyere yönelik kurs sözleşmesi;  Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bartın Ticaret Sanayi Odası  (TSO) arasında imzalandı. 3 kurum arasındaki Sözleşmeye  Bartın İŞKUR İl Müdürü Ali Solak , Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acarr ve Bartın TSO Başkanı Halil Balık  imzaları attı.  Kurs sözleşmesi yüklenicileri de törende Cemre Saya Ayakkabı San.ve Tic. Ltd. Şti., Özbek Sayacılık, Koç Saya Ayakkabı San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Miray Ayakkabıcılık San. Tic. Ltd. Şti. imza  hazır bulundu.

Söz konusu kurs Bartın Organize Sanayi Bölgesinde bulunan İnovasyon Merkezinde bulunan atölyede gerçekleştirilecek. Kurslar 27 Eylül’de başlayacak.