İstasyon rekora koşuyor

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, koronavirüs tedbirleri kapsamında Bartın Belediyesi tarafından kurulan Araç Dezenfeksiyon İstasyonunda incelemelerde bulundu.

İstasyon rekora koşuyor

Bartın Belediyesi Araç Dezenfeksiyon İstasyonunda  toplu taşıma araçları, Sağlık, Emniyet, Askeri Personel, PTT, Telekom çalışanlarının sivil araçları, Basın Mensupları, tüm muhtarlar, kamu kurumlarının resmi araçları ile fabrika ve benzeri kuruluşların personel servisleri, Elektrik Kurumu, Doğalgaz ve Belediye çalışanlarının sivil araçlarının dezenfekte etmeye devam ediyor. 19 Mart’ta hizmet vermeye başlayan Araç Dezenfekte İstasyonu’nda bugüne kadar 11.600 araç dezenfekte edilirken Başkan Cemal Akın’da istasyonu sık sık ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceliyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Covid-19 salgınına karşı tüm birimleriyle mücadelemize ediyoruz. Mesai saati gözetmeksizin şehrimizin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreci en az hasarla atlatmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz. Özverili çalışmaları için tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.