İlkim Aydın'ndan yepyeni 2 single

Bartınlı Sanatçı İlkim Aydın, yepyeni iki single ile geliyor. 'Sevdana Gönül Verdim' single ile müzikseverlerin beğenisini kazanan ve yakaladığı başarıyla adından söz ettiren genç sanatçı, 2 tane single müjdesi verirken singleda yer alan parçalardan birinin 'Fosforlu Cevriye' olduğunu söyledi. Singleda yer alacak diğer şarkı ise sır gibi saklanıyor.

İlkim Aydın'ndan yepyeni 2 single

Bartınlı Sanatçı İlkim Aydın, yepyeni iki single ile geliyor. “Sevdana Gönül Verdim” single ile müzikseverlerin beğenisini kazanan ve yakaladığı başarıyla adından söz ettiren genç sanatçı, 2 tane single müjdesi verdi. Birbirinden değerleri iki şarkının sıngle olacağını ifade eden İlkim Aydın, bu şarkılardan birinin, Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray’ın hayat verdiği Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Fosforlu Cevriyem’in müziği olan “Fosforlu Cevriye” şarkısı oluğunu söyledi.

2022 İlkim Aydın’ın yılı olacak

Şarkının sahnede sürekli kendisinden istenen parçalardan biri olduğunu ve  kendisiyle özdeşleşen bu şarkı dolayısıyla dinleyicilerinin de kendisine “Fosforlu” dediğini dile getiren Aydın, bu şarkıyla sıngle bir kez daha hayat vereceği için çok heyecanlı olduğunu belirtti.

Söz müziği Zeki Duygulu’ya ait olan eserin aranjesini Cüneyt Yalmaz,  yapacağını belirten sanatçı, sıngle olacak diğer şarkının ise sürpriz olsun diye sır gibi sakladıklarını söyledi. 2022’ye iki yeni sıngle yayınlayacak olan İlkim Aydın’ın seslendireceği şarkıların kliplerini de Enes Bilal Taşçı çekecek.

“Sevdana Gönül Verdim” Spotify’da

2022 için yoğun çalışan İlkim Aydın’ın ilk sıngle olan “Sevdana Gönül Verdim” de en popüler müzik uygulamalarından Spotify’da yerini aldı. Şarkıyla birlikte genç sanatçının özgeçmişi de Spotify’da bulunuyor.

İlkim Aydın'ndan yepyeni 2 single
İlkim Aydın'ndan yepyeni 2 single