İlkim Aydın'ndan ters köşe, 'Sarı Odalar' geliyor

2022'ye iki yeni single hazırlığıyla giren Bartılı Sanatçı İlkim Aydın, ters köşe yaptı. Sevenlerinin ve müzikseverlerin 'Fosforlu Cevriye' single ile çıkış yapmasını beklediği Aydın, Sezen Aksu'nun 'Sarı Odaları'nı yeniden yorumladı. Aydın, Sarı Odalar'a geçtiğimiz günlerde klip çekerken albüm Dinç Müzik Yapım etiketiyle 8 Şubat'ta sanatçının doğum gününde tüm dijital platformlarda yerini alacak.

İlkim Aydın'ndan ters köşe, 'Sarı Odalar' geliyor

Bartınlı Sanatçı İlkim Aydın, 2022 yılına yepyeni 2 single hazırlığıyla girmişti.  “Sevdana Gönül Verdim” single ile müzikseverlerin beğenisini kazanan ve yakaladığı başarıyla adından söz ettiren genç sanatçı, 2 tane single müjdesi verdi. Birbirinden değerleri iki şarkının sıngle olacağını ifade eden İlkim Aydın, bu şarkılardan birinin, Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray’ın hayat verdiği Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Fosforlu Cevriyem’in müziği olan “Fosforlu Cevriye” şarkısı oluğunu söylemişti.  

Sır gibi saklanan şarkı “Sarı Odalar” çıktı

Sevenlerinin ve müzikseverlerin “Fosforlu Cevriye” single ile çıkış yapmasını beklediği İlkim Aydın tam anlamıyla ters köşe yaptı. Aydın’ın sürpriz olsun diye sır gibi sakladığı ikinci single şarkısı Sezen Aksu’nun unutulmazları arasında ve bir klasik olan “Sarı Odalar” şarkısı oldu. “Sarı Odaları” yeniden yorumlayan Aydın, geçtiğimiz günlerde de şarkıya klip çekti.

Enes Bilal Taşçı yönettiği klibin çekimleri 13 saat sürdü

İlkim Aydın’ın gücünü kendinden alan ve vazgeçip gidebilecek cesarette olan tüm kadınlara ithaf ettiği şarkının klibinin çekimleri yaklaşık 13 sürdü. Aydın’ın genç bir oyuncuyla çekimlerini paylaştığı klibin  yönetmenliğini Mustafa Ceceli, Koray Avcı, Yaşar İpek gibi birçok başarılı sanatçının klip yönetmenliğini de yapan Enes Bilal Taşçı üstlendi.  Klipte İlkim Aydın’ın saç ve makyajını Fatma Özen Çakır yaparken staylingini Aydın’ın annesi Hülya Deniz Aydınoğlu gerçekleştirdi.

Prodüktörlüğünü Polat Şenol’un yaptığı Sarı Odalar Single,  Dinç Müzik Yapım etiketiyle 8 Şubat’ta yani sanatçının doğum gününde tüm dijital platformlarda yerini alacak.

 

 

 

 

İlkim Aydın'ndan ters köşe, 'Sarı Odalar' geliyor
İlkim Aydın'ndan ters köşe, 'Sarı Odalar' geliyor
İlkim Aydın'ndan ters köşe, 'Sarı Odalar' geliyor