İl istihdam ve mesleki eğitim kurulu toplandı

2017 yılı kurs talepleri değerlendirildi

İl istihdam ve mesleki eğitim kurulu toplandı

Haber Merkezi

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2017 yılı ilk toplantısını Bartın Valisi Nusret Dirim başkanlığında yaptı. Toplantıda   2016 yılı faaliyet raporunun değerlendirilirken 2017 yılı Mesleki Eğitim Planı ve kurs talepleri de incelendi.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2017 yılı ilk toplantısını Bartın Valisi Nusret Dirim başkanlığında yaptı. Valilik Çeşm-i Cihan Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Bartın Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili  Yrd. Doç. Dr. Kıvanç Bakır, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi,  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Muhsin Bayrak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulsettar Bayram, İl Ticaret Müdür Vekili Serpil Yüzlü, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Özkan Yıldırım, BAKKA Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Bahadır Kalecik, Türk-İş Sendikası Temsilcisi Ertan Kaya, Hak-İş Sendikası Temsilcisi Zeki Töngür, Sakatlar Derneği Bartın Şube Başkanı Ferit Kurulan, Bartın Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Nilgün Saban katıldı.
 
Toplantıda   2016 yılı faaliyet raporunun değerlendirilmesi yapılırken kamu kurum ve kuruluşlarının kurs açılması yönündeki talepleri ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce hazırlanan 2017 yılı Mesleki Eğitim Planı ve kurs taleplerinin değerlendirildi. Toplantıda ayrıca Denetim Kurulu Faaliyetleri kurula sunuldu.