Huzurevinin onarımı tamamlandı

Bartın Valiliği, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Bartın 75. Yıl Huzurevi 3. Etap bakım ve onarımı tamamlandığını açıkladı.

Huzurevinin onarımı tamamlandı

Bartın Valiliği, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Bartın 75. Yıl Huzurevi 3. Etap bakım ve onarımı tamamlandığını açıkladı. Valilik sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Yatırımcı kuruluş İl Özel İdaresi tarafından İlimiz yatırım projelerinden biri olan Bartın 75. Yıl Huzurevi 3. Etap Bakım ve Onarım çalışmaları işi tamamlanmıştır. Devlet-Vatandaş işbirliği ile bakım ve onarım çalışmaları biten mevcut hizmet binasının yanına ilave olarak yapılan ve kaba inşaatı bitirilen ilave binanın; yemekhane, mutfak, tuvalet-banyolar, asansör, yemekhane havalandırmaları, zeminler ve elektrik işlerinin tamamı (yıldırım koruma, aydınlatma, ses ve yangın algılama sistemleri vb.) kalorifer ve radyatör montajları ile yeni jeneratör montajı yapılmış olup geçici kabul aşamasındadır” dedi.

Tunç’tan teşekkür

Konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında bulunan Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da “Bartın 75. Yıl Huzurevi’ne ek bina yapımı ile kapasiteyi artırdık, huzurevini baştan sona yeniledik. Hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkürler.  Yaşlılarımız başımızın tacı” ifadelerinde bulundu.