Güner'den yasak kapsamındaki yaşlılara ziyaret

Bartın Valisi Sinan Güner, Valilikçe kurulan Vefa Sosyal Destek Gurubu ekiplerinin sahadaki çalışmalarını yerinde inceledi ve sokağa çıkma yasağı olan götürdüğü 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşları ziyaret etti. ziyarette Güner'in koronavirüse karşı önemli sağlık tedbirlerinden biri olan 1 metrelik sosyal mesafeyi koruyarak vatandaşlarla sohbet etmesi dikkat çekti.

Güner'den yasak kapsamındaki yaşlılara  ziyaret

Bartın Valisi Sinan Güner, Valilikçe kurulan Vefa Sosyal Destek Gurubu ekiplerinin sahadaki çalışmalarını yerinde inceledi ve sokağa çıkma yasağı olan götürdüğü 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşları ziyaret etti. Yasağa uyarak evlerinde kalan vatandaşlara bir kez daha “Evinizde kalın” uyarısı yapan Vali Güner, koronavirüse karşı önemli sağlık tedbirlerinden biri olan  1 metrelik sosyal mesafeyi de koruyarak vatandaşlarla sohbet etti.

Ekipler Güner’in ateşini ölçtü

Güner, ayrıca yine virüse karşı il bazında alınan tedbirlerden biri olan  Zonguldak-Bartın Karayolu üzerinde kurulan yol kontrol noktasını ziyaret etti. Güner, Bartın’a giriş yapan vatandaşlarımızın sağlık ve güvenlik kontrollerinin yapıldığı noktada sağlık ve emniyet birimlerinden çalışmalar hakkında bilgi alırken görevli ekiplerde Sinan Güner’in ateş ölçerle ateşini ölçtü. Güner, 112 Acil Çağrı Merkezini de ziyaret ederek çalışanlardan merkeze gelen başvurular hakkında bilgi almayı da ihmal etmedi.