Güner, yeni eğitim-öğretim yılını kutladı

Bartın Valisi Sinan Güner bir mesaj yayınlayarak bugün başlayan 2021-2022 eğitim-öğretim yılını kutladı.

Güner, yeni eğitim-öğretim yılını kutladı

Bartın Valisi Sinan Güner bir mesaj yayınlayarak bugün başlayan 2021-2022 eğitim-öğretim yılını kutladı. Vali Güner mesajında şunları söyledi:

“COVİD-19 salgını ile ülke olarak mücadele ettiğimiz bu dönemde, sevgili çocuklarımızın yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamasının sevincini içtenlikle yaşıyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle uzun zamandır uzak kaldığımız okullarımıza bugün itibarıyla geri dönmüş bulunmaktayız. Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin bu eğitim-öğretim yılını verimli bir şekilde geçireceklerine inanıyorum. Sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz, okullarımızda gerekli tüm sağlık ve güvenlik tedbirlerini aldık. Okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve eğitim camiamız tüm hassasiyetiyle eğitim ve öğretime hazırlandı.

“Öğrencilerimizden maske, sosyal mesafe, hijyen konularına özen göstermelerini bekliyoruz”

Sevgili öğrencilerimizden maske, sosyal mesafe, hijyen konularına azami ölçüde özen göstermelerini bekliyoruz.  Çocuklarımızın ve gençlerimizin kendilerine, vatanımıza, milletimize yararlı bireyler olarak geleceğe hazırlanması amacıyla idareciler, eğitimciler, öğrenciler ve veliler olarak eğitim kalitesini daha ileriye taşımak için tüm imkanlarımızı en iyi biçimde değerlendireceğimize yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının ülkemize, milletimize ve eğitim camiamıza, başarılarla dolu, hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyor, değerli öğretmenlerimize, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.”