Güner, Gaziler Gününü kutladı

Bartın Valisi Sinan Güner bir mesaj yayınlayarak 19 Eylül Gaziler Gününü kutladı. Vali Güner mesajında 'Bugün, bu güzel vatan topraklarında huzur, mutluluk ve refah içerisinde yaşıyorsak, bunu vatan toprağını canından kutsal sayan, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz, övgünün en güzelini, saygının en yücesini hak eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz' dedi.

Güner, Gaziler Gününü kutladı

Bartın Valisi Sinan Güner bir mesaj yayınlayarak 19 Eylül Gaziler Gününü kutladı. Vali Güner mesajında şunları söyledi:

 “ 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazilik” unvanı ile “Mareşal Rütbesi”nin verilişinin 100. yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bugün, bu güzel vatan topraklarında huzur, mutluluk ve refah içerisinde yaşıyorsak, bunu vatan toprağını canından kutsal sayan, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz, övgünün en güzelini, saygının en yücesini hak eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Şehitler vatan uğruna nurlanan, gaziler de bu uğurda onurlanan kahramanlardır.

“Aziz emanetlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız”

Milletimiz şehitlerini, şehitlerinin emanetlerini ve gazilerimizi daima başının üzerinde tutacaktır. Bizler de vatanı, milleti, bayrağı için canları pahasına savaşan şehit ve gazilerimizin aziz emanetlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız. Ülkemizin her karış toprağında, vatanını bayrağını ve kutsal değerlerini savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin her daim gurur kaynağı olacaktır.  19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anarken, hayatta olan gazilerimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.”