Güner'den yılbaşı akşamı görevdeki personele ziyaret

Bartın Valisi Sinan Güner, yılbaşı akşamı görev yapan İnkum-Boğaz yolu üzerinde bulunan jandarma yol kontrol noktasını, Bartın-Amasra yolu üzerinde bulunan emniyet yol kontrol noktasını ve Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığını ziyaret etti.

Güner'den yılbaşı akşamı görevdeki personele ziyaret

Bartın Valisi Sinan Güner, yılbaşı akşamı görev yapan İnkum-Boğaz yolu üzerinde bulunan jandarma yol kontrol noktasını, Bartın-Amasra yolu üzerinde bulunan emniyet yol kontrol noktasını ve Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığını ziyaret etti.  İnkum-Boğaz yolu üzerinde bulunan jandarma yol kontrol noktasını ziyaretinde Vali Güner’e İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ersin Aslan da  eşlik etti. her iki kontrol noktası ziyaretinde de Sinan Güner, ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için 24 saat esasına göre çalışan ve görevlerini büyük bir fedakârlıkla yürüten jandarma personeli ve yol kontrol noktasında denetim için durdurulan vatandaşların yeni yıllarını tebrik etti.

Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığına ziyaret

Sinan Güner yılbaşı akşamı ayrıca  Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığını da ziyaret etti.  Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yarbay Safa Söylem tarafından karşılanan Güner’e Amasra Kaymakamı Kadir Perçi, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz ile İl Jandarma Komutanı Jandarma  Kıdemli Albay Ersin Aslan eşlik etti. Komutanlığın güvenlik tedbirleri kapsamında yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alan Güner, Yarbay Söylem’in nezdinde tüm Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline çalışmalarında başarılar dileyerek yeni yıllarını kutladı.