Güner'den TOKİ konutları inşaatında inceleme

Bartın Dallıca'ya yapılacak olan TOKİ konutları inşaatı devam ediyor. Bartın Valisi Sinan Güner, 424 adet konuttan oluşan TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatı yapan firmada çalışmalar hakkında bilgi alan Güner, firmayı pandemiye karşı alınması gereken tedbirler konusunda da uyardı.

Güner'den TOKİ konutları inşaatında inceleme

Bartın Dallıca'ya yapılacak olan TOKİ konutları inşaatı devam ediyor. Bartın Valisi Sinan Güner, 2+1 ve 3+1 şeklinde 424 adet konuttan oluşan TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu.  İnşaatı yapan firmanın ortağı  Ayhan Özge’den çalışmalar hakkında bilgi alan Güner, ziyaret sırasında özellikle şantiye şartlarında pandemi yönetimi açısından alınması gereken önlemlere dikkat çekti ve firmayı bu tedbirler konusunda uyardı. 2019 Ağustosunda kura çekili yapılan konutların yanı sıra TOKİ Dallıca’ya ilkokul, cami, ticaret merkezi, alt yapı ve çevre düzenlemesi de yapacak.

 Alt gelir grupları için yapılacak konutların kura çekilişi 2019’un Ağustos ayında gerçekleştirilmişti. Ömertepesi Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda yapılan çekilişte 2 +1 alt gelir grubu için 300 hak sahibi, 3+1 orta gelir grubu için ise 123 adet hak sahibi yıllardır özlemini çektikleri eve kavuşmuştu.