Güner'den 15 Temmuz mesajı

Bartın Valisi Sinan Güner, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Güner mesajında 'Bu aziz millet inanç ve cesaretle tankları, uçakları ve mermileri hiçe sayarak dünyada ender görülen bir zaferi tarihin sayfalarına kanıyla ve canıyla yazdırmıştır. Bu zafer inanmışlığın ve adanmışlığın zaferidir' dedi.

Güner'den 15 Temmuz mesajı

Bartın Valisi Sinan Güner, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Güner mesajında  şunları söyledi:

“FETÖ Terör Örgütü 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize, halkın iradesine ve ülkemizin birliğine darbe vurmak için harekete geçmiş, aziz milletimiz, bu hain kalkışma karşısında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inerek birliğine, dirliğine ve iradesine sahip çıkmıştır. Milletimiz tarihten bu güne Malazgirt’te, Çanakkale’de İstiklal Harbi’nde olduğu gibi vatanı uğruna ödenmesi gereken bedeli FETÖ terör örgütünün bu hain kalkışmasında da hiç düşünmeden ödemiş ve bu uğurda 251 vatandaşımız şehit olmuş, 2 bin 193 vatandaşımız ise gazilik onuruna ulaşmıştır. Bu hainlerin hesap edemediği şey milletimizin içindeki sonsuz iman ve sarsılmaz ruhtur.

“Bu zafer inanmışlığın zaferidir”

Bu  aziz millet inanç ve cesaretle tankları, uçakları ve mermileri hiçe sayarak dünyada ender görülen bir zaferi tarihin sayfalarına kanıyla ve canıyla yazdırmıştır. Bu zafer inanmışlığın ve adanmışlığın zaferidir. Liderinin çağrısına hiç tereddütsüz yanıt vererek demokrasisine, hukukuna ve devletine sahip çıkmanın haklı gurunu yaşayan bu milletin önünde saygıyla eğilmek ve onun için yılmadan ve azimle çalışmakta bizim görevimizdir.    Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 18 yılda gerçekleştirilen atılımlarla bu vatanın her köşesine bir anıt misali dikilen eserlerle, gücüne güç katan Büyük Türkiye, hedeflerinden uzaklaşmadan, hiçbir güç karşısında boyun eğmeden yoluna devam edecek, şanlı mazisinden aldığı edep ve irfan ile kendi öz vatanında parya olan mazlum milletlerin de her zaman yanında olacak, onların kalplerine ve gönüllerine taht kurarak kurtulmalarına da vesile olacaktır.

“Mücadelemiz kıyamete kadar devam edecektir”

Başta FETÖ Terör Örgütü olmak üzere vatanımıza, bayrağımıza, birlik ve beraberliğimize kasteden her kim olursa olsun bunlarla mücadelemiz kıyamete kadar devam edecektir. Hainleri unutmak ve onlarla mücadelede gevşeklik göstermek bu topraklarda özgürce yaşamamızın yegane müsebbibi olan aziz şehitlerimizin hatırasına ihanetle eşdeğerdir.  Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, en derin saygılarımı sunuyorum.”