GESKON'dan Buyurman'a önemli görev

Kozcağız Beldesi esnaflarından TMVFL Masterler Ve Veteranlar Futbol Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Savaş Buyurman, genel merkezi Ankara'da bulunan Gençlik Ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Başkan Yardımcılığına atandı.

GESKON'dan Buyurman'a önemli görev

Kozcağız Beldesi esnaflarından TMVFL Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Savaş Buyurman, genel merkezi Ankara’da bulunan Gençlik Ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Başkan Yardımcılığına atandı. Buyurman mazbatasını GESKON Genel Başkanı Feridun Cavahiroğlu’ndan aldı. Cavahiroğlu, yeni görevinde Buyurman’a başarılar dilerken Savaş Buyurman, kendisini bu göreve layık gören GESKON yönetimine teşekkür etti.

GESKON Genel Başkan Yardımcısı olan Savaş Buyurman, TMVFL Masterler Ve Veteranlar Futbol Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra geçtiğimiz dönem Bartın İl Genel Meclisi Üyeliği, MHP 2. Sıra Bartın Milletvekilliği ve MHP Kozcağız Belediye Başkanı Adayı da olmuştu.

GESKON nedir?

Gençlerin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyerek potansiyellerini tam anlamıyla ortaya çıkarabilecek imkan ve zemini hazırlayan seçenekleri arttırmak, önemli projelere imza atmak, olimpiyat ruhunu toplumda yaygınlaştırmak, Türkiye’nin uluslararası alanda başarılı ve nitelikli temsil edilmesini sağlamak, başta Kamu- özel – STK işbirliği modeli olmak üzere alternatif finansman ve işletme modelleri ile uygulama ve koordinasyon sürecinin, gençliğin ve ülkenin hizmetine sunulan politikaların hayata geçirilmesini sağlamak gibi vizyon üstlenmektedir.