Gençlik Merkezinden Hergün'e Gazeteciler Günü ziyareti

Bartın Gençlik Merkezi Müdürü Muammer Kaya, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman ve gazete ekibini ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Gençlik Merkezinden Hergün'e Gazeteciler Günü ziyareti

Bartın Gençlik Merkezi Müdürü Muammer Kaya, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman ve gazete ekibini ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Gençlik Lideri Cemal Öz, Şükran Öz ve Eyüp Hendek’in de yer aldığı ziyarette Müdür Kaya, gazetecilerin halkın doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğü yolunda hizmet etmek gibi büyük bir görevi üstlendiğini ifade ederek “Basın kuruluşlarında görev yapan gazetecilerimiz, toplumun çıkarlarını göz önünde bulundurarak halkın doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğü yolunda hizmet etmek gibi büyük bir görevi üstlenmiş bulunmaktadırlar. İnsanların hızlı ve doğru bir şekilde aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde her türlü zorluklara rağmen zaman ve mekan kavramı gözetmeksizin kamuoyuna haber akışını sağlayan gazeteciler, görevlerini gönüllük esası ve özveriyle ifa etmeye çalışan önemli bir meslek grubunun üyeleridir. İlimizde şevkle, fedakarca çalışan, işini hakkıyla yapmak için çabalayan sizlerin ve  tüm basın mensupları arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Nihal Karaman ise Muammer Kaya ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür etti.