Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ Bartın'da

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Sivil Toplum Halkla İlşkiler Başkanı Selçuk Özdağ, Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve teşkilat mensupları Bartın'ın cadde ve sokaklarında esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek ekonominin gidişatına ilişkin görüş alışverişinde bulundular. Gelecek Partisi'nin ekonomi politikalarına dair vatandaşları bilgilendirdiler. Pandemi döneminde gerekli desteği görmediklerini söyleyen esnaf, sıkıntılı günlerden geçtiklerini belirtti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ Bartın'da

Haber Merkezi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve teşkilat mensuplarının ziayertleri sırasıyla Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Bakkallar ve Bayiler Odası oldu. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Amasralı ve Bakkallar Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan ile bir araya gelen Özdağ ve Kurtkaya, oda yetkililerinden esnafın sorunlarına ilişkin bilgi aldı. Başkan Amasralı esnafın artık zorlandığını haliyle de sıkıntı içerisinde olduklarını dile getirirken Başkan Özkan, pandemi döneminde süpermarketlere gösterilen esnekliğin bakkallara tanınmadığını, dev firmaların satış yapma imkanının olduğu saatlerde bakkalların kapatılarak esnafın kaderine terk edildiğini ve pandemi dönemi boyunca toplamda iki kez verilen hibenin bakkalları ayakta tutmaya yetmeyeceğini belirterek, verilen rakamın esnafın sorununu çözmede yetersiz olduğunu niteledi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ise parti olarak daha pandeminin ilk günlerinde bir korona tahvili çıkartılarak esnafın elektrik, su, kira ve doğal gaz faturalarının bu süreç boyunca devlet tarafından karşılanması gerektiğini ve kredi olarak verilen tutarların esnafa hibe olarak verilmesi gerektiğini söylediklerini hatırlatarak “Verilen krediler ile esnafın yükünün üzerine yük bindirilmiştir” diye konuştu.

Heyetin bir sonraki durağı ise Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği oldu. Dernek Başkanı Mustafa Algül ve dernek yöneticileriyle bir araya gelen Özdağ, gerek emekli gerek ise çalışan polislerin sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gelecek Partisi’nin mutlaka 3600 ek gösterge meselesini vaatleri arasına koyacağına dikkat çeken Selçuk Özdağ, polislerin özlük haklarıyla ilgili bir çalışmaları olduğunu da belirtti.