Gazilerimiz onuruna yemek düzenlendi

Bartın Valiliği koordinesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce '19 Eylül Gaziler Günü' dolayısıyla gazilerimiz onuruna yemek programı düzenlendi.

Gazilerimiz onuruna yemek düzenlendi

Haber Merkezi
Düzenlenen yemeğe Bartın Valisi Sinan Güner ve eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İl Jandarma Komutan V. J. Alb. Yıldırım Özbaş, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yb. Safa Söylem, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Deniz Yılmaz, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok, Gazilerimiz ve aileleri katıldı.
“Her zaman yanlarındayız”
Vali Sinan Güner ile eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner, tüm masaları dolaşarak gazilerimiz ve aileleriyle yakından ilgilendi. Vali Güner yemekte yaptığı konuşmada,  “Bu toprakları bizlere vatan yapan çok değerli gazilerimizi her daim rahmetle anarak, bu özel günde bir kez daha tüm gazilerimize şükran ve minnetlerimizi sunuyor, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum.” dedi.İl protokolünün gaziler ve yakınlarıyla aynı masayı paylaştığı yemek programı okunan dua ile sona erdi.